CELEBRITIES

Η φωτογραφία της Σπυροπούλου που μας πείθει ότι είναι ρομαντική και ίσως ερωτευμένη ξανά

Instagram/Konstantinaspiropoulou

Εσύ χαράζεις καρδούλες στην άμμο κάθε φορά που βρίσκεσαι σε αμμώδη παραλία; Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το κάνει και μάλιστα κατέγραψε μια τέτοια στιγμή για το Instagram της. Μαζί με την φωτογραφία της έστειλε ένα μήνυμα με νόημα που μας δείχνει μια διαφορετική της πλευρά από αυτές που μέχρι τώρα ξέραμε. Τη ρομαντική της πλευρά.

«Ναι, ναι… Είμαι απ´αυτά τα κορίτσια που κάνουν καρδιές και χτίζουν παλάτια στην άμμο» έγραψε η Κωνσταντίνα, συνοδεύοντας το σέξι στιγμιότυπό της στην άμμο, ωστόσο περισσότερο ενδιαφέρον από το ρομαντικό της μήνυμα είναι το hashtag που χρησιμοποίησε. #Myheartbelongstoyou έγραψε η Κωνσταντίνα, δηλαδή «η καρδιά μου ανήκει σε εσένα», και μας άφησε να αναρωτιόμαστε που απευθύνεται. Μην το λέει σε έναν νέο έρωτα ή μήπως στο νησί της, τη Ρόδο, όπου τράβηξε την εν λόγω φωτογραφία.

«Αν δεν βάλω τη βέρα, δεν θα βγω εύκολα να μιλήσω! Πριν από το Survivor πέρασα μία φάση αναζήτησης. Ταξίδεψα, διάβασα, ήρθα κοντά με διαφορετικό κόσμο από αυτόν της τηλεόρασης, που δεν μου έλεγαν ποιος χώρισε και σε ποιο event θα πάνε, με ρωτούσαν “έχεις διαβάσει αυτό;”. Μπήκα σε άλλα μονοπάτια» έλεγε πριν από λίγο καιρό στο People. Ίσως τα νέα της μονοπάτια να την έβγαλαν και στην ακτή ενός νέου έρωτα λοιπόν.

Η παρουσιάστρια την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ, όπου όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει την παρουσίαση του My Style Rocks.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Konstantinaspiropoulou