CELEBRITIES

Φίλιππος Βαρβέρης: Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου;

ndp

Λίγους μήνες πριν οι φήμες έδιναν κι έπαιρναν για την προσωπική ζωή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην οποία «χρέωναν» μέχρι και σχέση με τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali. Μπορεί οι φήμες να αποδείχθηκαν ανυπόστατες αλλά ο έρωτας βρήκε θέση στην ζωή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Η «αποκάλυψη» έγινε στην πρεμιέρα της εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου «Όλα λάθος» στο Open το περασμένο Σάββατο. Η Κωνσταντίνα είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Φίλιππο Βαρβέρη.

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας απαθανατίστηκαν σε video κατά τη διάρκεια εξόδου τους στο νυχτερινό κέντρο BOX όπου εμφανίζονται οι Μέλισσεs και η Τάμτα. Τα φιλιά έδιναν και έπαιρναν και τα χαμόγελα επίσης και το συμπέρασμα πώς εδώ υπάρχει ένας έρωτας (μεγάλος ή μικρός ο χρόνος θα δείξει) αναπόφευκτο.

 

Την είδηση επιβεβαίωσε και η εφημερίδα Espresso η οποία αναφέρει πώς ο Φίλιππος Βαρβέρης είναι γιος του ιδιοκτήτη γνωστής εταιρείας επίπλων, καθώς και του ομώνυμου εστιατορίου στη Μύκονο. Ο Φίλιππος Βαρβέρης δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης και του εμπορίου επίπλου. Όπως αναφέρει η εφημερίδα φέτος η οικογένεια Βαρβέρη επεκτείνεται επιχειρηματικά και στην παραλία της Φτελιάς στη Μύκονο. Ο ίδιος έχει και μεγάλη αδυναμία στη μουσική και στον ελεύθερό του χρόνο παίζει μουσική ως DJ.

 

Την επομένη της δημοσιοποίησης των προσωπικών τους στιγμών στο «Όλα λάθος» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιράστηκε ένα Insta Story με ένα μονόπετρο στο χέρι της το οποίο σχολιάστηκε και από το Πρωινό. «Για να μπει η Κωνσταντίνα στον κόπο να ανεβάσει ένα δαχτυλίδι, και εφόσον βγήκαν αυτά τα πλάνα, αυτό σημαίνει ότι δεν είναι μια σχέση που ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο. Είναι μια σχέση που προφανώς την κράτησαν καλά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σημαίνει ότι είναι κάτι που υπάρχει στη ζωή της εδώ και καιρό» σχολίασε ο Άρης Καβατζίκης ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σημείωσε ότι κατά τη διάρκεια της βραδινής τους εξόδου ο Φίλιππος Βαρβέρης «ζήτησε το λόγο» από έναν άλλο θαμώνα που κοίταζε έντονα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

 

Η παρουσιάστρια μετά το Insta Story με το μονόπετρο, μοιράστηκε και μία φωτογραφία της από το Miami της Florida για να δηλώσει ότι η διάθεσή της την Κυριακή ήταν κάπως καλοκαιρινή και κάπως χαρούμενη μαζί. Και μπράβο της.

View this post on Instagram

The mood #QueenDina #BeYou #LoveYourself

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on

Επιπλέον επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς την σχέση της μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε» αιφνιδίασε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καλώντας την στο τηλέφωνο live. Και αν και δεν το σήκωσε, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήρε πίσω και στη σχετική ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου αρκέστηκε να απαντήσει: «Κατερινάκι με φέρνεις σε πολύ δύσκολη θέση και νομίζω ότι η εικόνα πολλές φορές μιλάει από μόνη της». Και λέει ξεκάθαρα έρωτας η εν λόγω εικόνα.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency