CELEBRITIES

Η πρώτη κοινή φωτογραφία Κοκκίνου-Μπόγρη και η κορμάρα της Αραβανή

Το Celeb Instagram Recap από το Ladylike.gr σε ενημερώνει για όλα όσα ανέβασαν οι διάσημοι στο social account τους.

Οι διακοπές των celebrities συνεχίζονται και οι φωτογραφίες στο Instagram δεν σταματούν να ανεβαίνουν. Ψάχνουμε τους προσωπικούς τους λογαριασμούς και όλο και κάτι βρίσκουμε.

Η Ελεονώρα σε λήψη αποκάλυψη με brazilian bikini, η Ευαγγελία Αραβανή με την κορμάρα της, η Αγγελική Ηλιάδη με τον Σάββα και η Έλλη Κοκκίνου στην πρώτη κοινή της φωτογραφία με τον Γιώργο Μπόγρη.

Η Δούκισσα συνεχίζει να μας αναστατώνει και η Αθηνά Οικονομάκου κούκλα έγινε νονά. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μία υπερήφανη μαμά και μας το δείχνει. Σοφία Καρβέλα ο μικρός Νίκος είναι θεός.

Δέσποινα Καμπούρη

 

Έρωτα, αχ έρωτα. Το κορίτσι είναι ερωτευμένο. Έκανε παιδί, έκανε γάμο, έκανε και δήλωση αγάπης με αποδέκτη το σύζυγό της. Ασπρόμαυρη φωτογραφία, ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και #love.

Γιώργος Μπόγρης

 

Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Έλλης Κοκκίνου και του Γιώργου Μπόγρη βρίσκεται ανάμεσά μας. Ναι, τους έχουμε ξαναδεί στα περιοδικά αλλά αυτοβούλως δημοσίευση πρώτη φορά. Να τα βλέπουν όσοι έλεγαν πως αυτή η σχέση δε θα έχει διάρκεια.

Αγγελική Ηλιάδη

Το περσινό καλοκαίρι άλλαξε τη ζωή τους με τον πιο μαγικό και πιο όμορφο τρόπο. Έγιναν ζευγάρι, έκαναν μωρό και είναι μία ευτυχισμένη οικογένεια. Αγγελική Ηλιάδη και Σάββας Γκέντζογλου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Ευαγγελία Αραβανή

Η κορμάρα της Ευαγγελίας αναστατώνει άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Ποζάρει με το μπικίνι της στην παραλία και το αίσθημα της ζήλειας εμφανίζεται. Άψογοι κοιλιακοί, φοβερή επιλογή χρώματος μαγιό.

Δούκισσα Νομικού

 

Μία ζεστή ημέρα έγινε καύσωνας γιατί η Δούκισσα Νομικού ανέβασε φωτογραφία από τη θάλασσα με μαγιό. Τι άλλο να χρειαστεί και ο υδράργυρος για να πάρει την ανηφόρα;

Αθηνά Οικονομάκου

 

Η Αθηνά ταξίδεψε στην Μονεμβασιά για να γίνει νονά στο μωρό της καλύτερής της φίλης. Πάντα άξια Αθηνά. Πόσο γλυκούλα η βαφτιστήρα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή περνά τις διακοπές της μαζί με τον άνδρα και τα δύο παιδιά της. Η πρώτη κόρη του ζευγαριού μεγάλωσε τόσο που ταΐζει τη μαμά της στο στόμα. Είχε και την γιορτή της οπότε μία τόσο τρυφερή φωτογραφία ήταν απαραίτητη.

Φαίη Σκορδά

Την βλέπουμε κι όλες απορούμε; Πότε γέννησε η Φαίη Σκορδά; Κορίτσια θα σας στενοχωρήσω. Η Φαίη γέννησε πριν από λίγους μήνες και έχει τώρα αυτό το κορμί. Ποζάρει με στενό φόρεμα και μας κάνει να σκάμε.

Ελεονώρα Μελέτη

 

Τη θάλασσα την αγαπά η Ελεονώρα Μελέτη. Κάνει θαλάσσια σπορ και ποστάρει φωτογραφίες στο υγρό στοιχείο. Έχει κάνει φοβερό κορμί οπότε το μαύρο brazilian bikini ”μιλά” επάνω της. Συνέχισε τις βουτιές, σε απολαμβάνουμε.

Σοφία Καρβέλα

 

Μικρέ Νίκο είσαι τόσο όμορφος. Δεν χορταίνουμε να το βλέπουμε αυτό το παιδάκι. Έχει φοβερό βλέμμα και νομίζουμε πως θυμίζει και λίγο τον παππού του. Κοιμάται η μαμά Σοφία, την προσέχει ο γιος της. Έτσι πάνε αυτά.