CELEBRITIES

Η κόρη του Ρόμπερτ Ουίλιαμς εργάζεται στον παιδικό σταθμό της Έλλης Κοκκίνου

NDP Photo Agency

Καλεσμένος της εκπομπής «Καλοκαίρι Μαζί στις 10», ο τραγουδοποιός Ρόμπερτ Ουίλιαμς μίλησε μεταξύ άλλων, για το καλύτερο δώρο που έχει λάβει στη ζωή, τα παιδιά και την οικογένειά του. Αναφερόμενος μάλιστα για τις κόρες του, αποκάλυψε και κάτι που ίσως δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. «Η μικρή μου τελείωσε νηπιαγωγός πέρσι και δουλεύει στον παιδικό σταθμό που έχει η Έλλη Κοκκίνου» σημείωσε και πρόσθεσε: «Το αγαπάει περισσότερο από το οτιδήποτε» σημειώνει για την μικρή του κόρη Μάρθα.

Ο παιδικός σταθμός της Έλλης Κοκκίνου

Πριν από κάποια χρόνια και ενώ διάβαζε στον γιο της Αλέξανδρο το παραμύθι «Ο Μπόντο στο Νηπιαγωγείο», η τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χώρο αυτό.  «Ήθελα ένα χώρο πολύχρωμο, χαρούμενο, παραμυθένιο, να θυμίζει σπίτι και όχι σχολείο. Όπου τα παιδιά θα μπορούν να είναι παιδιά με την αφέλειά τους, την ανεξαρτησία τους, την παιδικότητά τους, τον αυθορμητισμό τους και να είναι περήφανα για τους εαυτούς τους. Ένας χώρος με χαρούμενα προσωπάκια! Έτσι δημιουργήθηκε το Happy Faces» σημειώνει στο σύντομο σημείωμα στην ιστοσελίδα του παιδικού σταθμού που βρίσκεται στην Γλυφάδα.

«Τόλμησα να δημιουργήσω αυτή την επιχείρηση διότι δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να τραγουδάει μετά από είκοσι χρόνια, οπότε έπρεπε να μεριμνήσω από τώρα για το μέλλον του παιδιού μου και το δικό μου» έλεγε πριν από πέντε χρόνια, όταν ξεκινούσε το νέο της επιχειρηματικό εγχείρημα η τραγουδίστρια. Ο παιδικός σταθμός όπως διαβάζουμε είναι αγγλόφωνος.

Η σύζυγος του Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Σε άλλα νέα, ο συνθέτης του πάλαι ποτέ ύμνου της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε για την εποχή που γνώρισε τη γυναίκα του. «Γνωριστήκαμε σε κάποια Καλλιστεία κάποιο βράδυ όπου πήγα στην επιτροπή» θυμάται για την βραδιά το 1983. Ο τραγουδιστής εξηγεί πως είχε αποφασίσει ήδη τότε πως ήθελε να κάνει οικογένεια. «Τυχαία βρεθήκαμε. Ήταν η εποχή που είχα ωριμάσει και ήθελα να κάνω οικογένεια. Οπότε ψαχνόμουν» σχολιάζει για την σύζυγό του και προσθέτει πως αποφάσισαν από την πρώτη στιγμή πηγαίνουν για γάμο.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency