CELEBRITIES

Οι πρώτες φωτογραφίες της Κλέλιας Ρένεση αγκαλιά με την κόρη της

ndp

Από το περασμένο Σαββατοκύριακο μάθαμε πως η Κλέλια Ρένεση και ο Manu Chao έγιναν γονείς. Η ηθοποιός, την εγκυμοσύνη της οποίας είδαμε να εξελίσσεται βήμα βήμα μπροστά μας καθώς πρωταγωνιστούσε στη φετινή σεζόν της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» του Alpha, είχε αποχωρήσει εδώ και λίγο καιρό από τα γυρίσματα περιμένοντας να υποδεχτεί το παιδί της στον κόσμο.

Διάβασε ακόμα: Βλαδίμηρος Κυριακίδης: ”Την πάω 10 χρόνια τη Μουρμούρα κι όσο αντέξω”

 

Η Κλέλια Ρένεση και ο μουσικός Manu Chao είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια. Λίγο καιρό πριν φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί τα γαλλικά αλλά και τα ελληνικά Μέσα έκαναν λόγο για κρυφό γάμο στο Παρίσι. Κρατώντας μόνιμα την προσωπική της ζωή, προσωπική, όπως ήταν αναμενόμενο ακόμα και την είδηση της γέννησής της δεν την κοινοποίησε η ίδια η ηθοποιός.

Το χαρμόσυνο νέο μαθεύτηκε από τον πατέρα της και ευτυχισμένο παππού Ανδρέα ο οποίος έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook το Σάββατο ότι η κόρη του γέννησε κοριτσάκι.

Οι πρώτες της φωτογραφίες με το μωρό της στην αγκαλιά ήρθαν στη δημοσιότητα από το μαιευτήριο το οποίο γέννησε. «Η γιατρός της Κλέλιας, κα Κωτσίρη Σταυρούλα επιβεβαίωσε ότι το μωρό και η μαμά χαίρουν άκρας υγείας. Η Κλέλια κατά το εξιτήριό της ευχαρίστησε το προσωπικό και τη γιατρό της για την αμέριστη βοήθεια! Να της ζήσει το μωράκι της!» ανέφερε το μαιευτήριο στη δημοσίευσή του.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency