CELEBRITIES

O Kit Harington μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης μετά το φινάλε του GoT

Joel C Ryan/Invision/AP, File

Τo Game of Thrones δεν ήταν μια απλή υπόθεση για τους θεατές. Σίγουρα όμως ήταν ακόμα λιγότερο απλή υπόθεση για τους ηθοποιούς που ενσάρκωσαν τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς φαινόμενο του HBO, αφού αφιέρωσαν σε αυτήν 8 χρόνια της ζωής τους και επίσης χάρη σε αυτή γνώρισαν την αποθέωση. Δεν πρέπει, λοιπόν, να σου κάνει και μεγάλη εντύπωση που ο Kit Harington, o Jon Snow της σειράς, βρέθηκε να ζητά θεραπεία για στρες, εξάντληση και κατάχρηση αλκοόλ ταυτόχρονα με την ολοκλήρωσή της. Δύσκολο πράγμα η κορυφή.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Kit Harington μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης των ΗΠΑ. Πρόκειται για την πολυτελή κλινική Privé-Swiss στο Κονέκτικατ. O 32χρονος ηθοποιός σύμφωνα με τον ξένο Τύπο βρισκόταν σε αποτοξίνωση τη στιγμή που το φινάλε της σειράς προβαλλόταν από το HBO. «Ο Kit αποφάσισε να χρησιμοποιήσει αυτό το διάλειμμα στις υποχρεώσεις του, σαν ευκαιρία να περάσει χρόνο σε ένα κέντρο ευεξίας για να δουλέψει προσωπικά του ζητήματα», ανέφερε στην Daily Mail ο εκπρόσωπος Τύπου του.

Διάβασε ακόμα: Game of Thrones φινάλε: Η απογοήτευση, οι αντιδράσεις, η γυναίκεια δύναμη κι ένα τέλος που κανείς δε θέλει να δεχτεί

Το κέντρο ευεξίας, κοστίζει περισσότερο από 120 χιλιάδες δολάρια το μήνα και διδάσκει στους πελάτες τους πως να διαχειρίζονται το στρες και τα αρνητικά συναισθήματα. Μία πηγή από το φιλικό περιβάλλον του Harington έχει αναφέρει σχετικά στη New York Post ότι τα βασικά του θέματα είναι η εξάντληση, το άγχος αλλά και το αλκοόλ. Ο Harington έχει την ελευθερία να μπαίνει και να βγαίνει από την κλινική καθημερινά.

Έναν χρόνο νωρίτερα πάντως ο Βρετανός είχε καταγραφεί σε video, τόσο μεθυσμένος που χρειάστηκε το προσωπικό bar στη Νέα Υόρκη να τον συνοδεύσει εκτός του μαγαζιού. Σύμφωνα με την ίδια πηγή από το φιλικό του περιβάλλον η σύζυγός του Rose Leslie τον υποστηρίζει 100% στην προσπάθειά του. «Η Rose είναι τρομερά υποστηρικτική. Όλοι γύρω του ήθελαν πραγματικά να ξεκουραστεί λίγο. Τώρα, απλώς χρειάζεται ηρεμία και ησυχία», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

 

Σύμφωνα με τα ίδια μέσα το τέλος του GoT επηρέασε πολύ την ψυχολογία του Kit Harington. Ο ίδιος από την αφάνεια βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των πρωταγωνιστών του Hollywood και ο ίδιος έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις του για την τεράστια επιρροή της σειράς στη ζωή του. Ο ηθοποιός μάλιστα παραδέχτηκε ότι στην τελευταία ανάγνωση με τους συμπρωταγωνιστές του ξέσπασε σε κλάματα, κάτι που του συνέβη και στο τελευταίο του γύρισμα.

«Η καρδιά μου έχει σπάσει. Αγαπώ αυτή τη σειρά περισσότερο από κάθε τι. Ποτέ δεν ήταν μια δουλειά για εμένα, είναι η ζωή μου» ακούγεται να λέει και στο δίωρο ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε ειδικά για το τέλος της σειράς. Ας ελπίσουμε πως τώρα θα βάλει τη ζωή του σε τάξη.

Kεντρική φωτογραφία: Joel C Ryan/Invision/AP, File