CELEBRITIES

Kim Kardashian: Για ποια φωτογραφία στο instagram δηλώνει ότι έχει μετανιώσει

Πριν λίγες μέρες η Kim ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram ζητώντας από τους θαυμαστές της να τη βοηθήσουν ώστε να αλλάξει το ύφος που έχει το προφίλ της. First world problems; Ξεκάθαρα, ναι, ωστόσο η Kim παίρνει πολύ σοβαρά την online παρουσία της και ούσα πολύ προσεκτική (πια) με την εικόνα της φροντίζει να είναι όλα σωστά και μελετημένα ώστε να έχει όσο το δυνατόν την μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της μάλιστα που έδωσε στον Patrick Starrr, διάσημο beauty vlogger αποκάλυψε ότι υπάρχει μια φωτογραφία για την οποία έχει μετανιώσει που ανέβασε στο instagram. Θα περίμενε κανείς να είναι οι λήψεις της προώθησης των καλλυντικών της (που προκάλεσαν τις κατηγορίες για ”blackface”, τις οποίες βέβαια κατέβασε και μοιράστηκε ξανά με λιγότερη επεξεργασία) ωστόσο η φωτογραφία που την έβαλε σε σκέψεις είναι από τον αρραβώνα της!

YES!!!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Τι μπορεί να μην της αρέσει σε αυτή τη φωτογραφία με το ΤΕΡΑΣΤΙΟ διαμάντι στο χέρι της; Όχι, δεν την ενοχλεί το γεγονός ότι έδειξε το δαχτυλίδι, το οποίο της έκλεψαν στο Παρίσι αλλά ότι τα νύχια της είναι κοντά. Ναι. ”Μια από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις μου είναι η φωτογραφία του αρραβώνα μου, στην οποία έχω κοντά νύχια. Θα ήταν πολύ πιο ωραία λήψη αν είχα μακριά νύχια” είπε χαρακτηριστικά ενώ συμπλήρωσε ότι δεν αντέχει τα ψεύτικα μακριά νύχια όπως η Kylie και η Khloe.

Βάσανα Kim μου, βάσανα.