CELEBRITIES

Kardashian – Jenner: Το νούμερο της συνολικής τους περιουσίας μας έκανε να σαστίσουμε

Τα εκατομμύρια της αυτοκρατορίας των Kardashian είναι πολλά. Για να ακριβολογούμε, είναι πάρα πολλά. Παραδόξως, όμως, τα περισσότερα εξ’ αυτών δεν ανήκουν στη διασημότερη περσόνα της οικογενείας.

Η Kim Kardashian μπορεί να μετρά 175 εκατομμύρια δολάρια περιουσία, μένει όμως στη δεύτερη θέση και μάλιστα με διαφορά από την πρώτη. Ποια κατάφερε να της κλέψει τη δόξα;

Αυτή που δεν περιμέναμε! Η μικρότερη κόρη της Kris Jenner, Kylie, είναι αυτή που μετρά τα περισσότερα εκατομμύρια μιας και η επιχειρηματική της δραστηριότητα την έχει εκτοξεύσει στην κορυφή της λίστας πλούτου των Kardashian – Jenner.

 

Η 20χρονη Kylie –της οποίας η σειρά καλλυντικών ”Kylie Cosmetics” έχει κάνει θραύση- κατάφερε σε χρόνο – ρεκόρ να χτίσει περιουσία ύψους 368 εκατομμυρίων δολαρίων (!), ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα ”Sun”, το 2020 θα μετρά περισσότερο από 1 δισεκατομμύριο. Ναι, ολόδικό της.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Khloe Kardashian με περιουσία 40 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ στην τέταρτη η Kourtney Kardashian με 35 εκατομμύρια δολάρια.

Τελευταία στη λίστα βλέπουμε το μοντέλο Kendall Jenner του οποίου τα εκατομμύρια δεν ξεπερνούν τα 18.

Όσο για τον Rob Kardashian; Το ρεπορτάζ τον θέλει να έχει δικά του μόλις 10 εκατομμύρια δολάρια. Κι όλα αυτά χάρη στο όνομα των αδελφών του…

Μια πρόσθεση είναι αρκετή για να συνειδητοποιήσουμε πως η αξία της οικογένειας Kardashian – Jenner αγγίζει τα 646 εκατομμύρια δολάρια κι αυτό χωρίς να έχουν υπολογιστεί τα χρήματα της momager Kris Jenner.

Είπατε κάτι;