CELEBRITIES

Η Kim Kardashian περιγράφει με λυγμούς τη στιγμή της ληστείας στο Παρίσι

Σε αντίθεση με όσα είχαν ακουστεί μετά τη ληστεία της Kim Kardashian στο Παρίσι και την ψυχολογική κατάρρευση του Kanye West, σχετικά με την τύχη του reality show της οικογένειας Kardashian, το "Keeping up with the Kardashians" συνεχίζει κανονικά. Μάλιστα, στο trailer για το νέο επεισόδιο, εμφανίζεται η Kim Kardashian να περιγράφει με λυγμούς τη ληστεία στην Πόλη του Φωτός.

 

Το σόου θα επιστρέψει το Μάρτιο, ενώ από το πρώτο κιόλας επεισόδιο θα δούμε την Kim Kardashian να περιγράφει στις αδερφές της, Khloe και Kourtney, τη στιγμή της ένοπλης ληστείας που βίωσε τον περασμένο Οκτώβριο στην έπαυλή της στο Παρίσι.

Θα με πυροβολούσαν στην πλάτη…Δεν υπήρχε τρόπος διαφυγής. Αναστατώνομαι μόνο που το σκέφτομαι“, αναφέρει με κλάματα η Kim, για τη ληστεία που της κόστισε εκτός από όλη αυτή την τραγική εμπειρία, ένα μεγάλο κουτί με ακριβά κοσμήματα αξίας 6 εκατ. ευρώ αλλά και ένα δαχτυλίδι αξίας 4 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, στο trailer που έχει διάρκεια 30”, φαίνεται η αντίδραση της Kim μόλις ενημερώνεται ότι ο Kanye West έχει μεταφερθεί στην κλινική UCLA Medical Center αφού πρώτα είχε ακυρώσει την περιοδεία του. “Μην με τρομάζετε σας παρακαλώ. Τι συμβαίνει;“, ακούγεται να λέει η Kim, ενώ προσθέτει: “Νομίζω πως πραγματικά με χρειάζεται και πρέπει να πάω σπίτι“.

Το βίντεο κλείνει με την Kim Kardashian να λέει χαρακτηριστικά: “Είμαστε τόσο κοντά. Νιώθουμε ο ένας τον πόνο του άλλου“. Εν αναμονή των νέων επεισοδίων, λοιπόν.