CELEBRITIES

H Kim Kardashian φοράει κορσέ στην κόρη της και το internet παραληρεί

Μετά το σχεδόν αστείο περιστατικό με το μαρμάρινο τραπέζι, πάνω στο οποίο πολλοί θεώρησαν πως η Kim Kardashian έχει παρατήσει κοκαΐνη, μια ακόμα παρεξήγηση ήρθε να προστεθεί στη λίστα με τα "παραλίγο και σε τσακώσαμε να κάνεις άσωτη ζωή ενώ είσαι μητέρα, Kim".

Αυτή τη φορά, η North West εμφανίστηκε σε κάποιες φωτογραφίες να φοράει κορσέ, πάνω από ένα φορεματάκι – πράγμα το οποίο εξόργισε τους πάντες.

 

#KimKardashian addresses #NorthWest's faux corset.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη efb. (@entertainmentforbreakfast) στις

 

Ο χαμός που δημιουργήθηκε θα ήταν δικαιολογημένος, αν όντως η Kim είχε φορέσει αληθινό κορσέ στη North.

Οι ακόλουθοί της σοκαρίστηκαν στο ενδεχόμενο να φοράει ένα τετράχρονο κάτι τέτοιο, με την άδεια των γονιών της και εννοείται πως ακολούθησε ένα τεράστιο κήρυγμα περί ακατάλληλου fashion item για ένα παιδάκι.

Η Kim με τη σειρά της, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο δείχνει το αμφιλεγόμενο φορεματάκι, ώστε να διαβεβαιώσει τον κόσμο ότι πρόκειται απλά για ένα κομμάτι ύφασμα στο μπροστινό μέρος του ρούχου, και όχι για κανονικό κορσέ.

“Δε θα έβαζα ποτέ στην κόρη μου κορσέ! Είναι ένα βαμβακερό φόρεμα που αγόρασα, και έχει κορδόνια και απλά μοιάζει με κορσέ. Είναι μόνο διακοσμητικό!”, έγραψε η Kim κάτω από το βίντεο.

Kim, το νου σου. Σε περιμένουν στη γωνία.