CELEBRITIES

Η αμήχανη στιγμή που ούτε η Kim Kardashian θυμάται το βάρος του δαχτυλιδιού των αρραβώνων της με τον Kanye

Λίγο καιρό πριν συμβεί η  πολύκροτη ληστεία στο Παρίσι, η Kim Kardashian είχε πάρει μέρος στο καινούριο σόου του ABC "Big Fan", το οποίο είναι ένα τηλεπαιχνίδι που ο celebrity καλεσμένος και ένας θαυμαστής του καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με τον celebrity, ώστε να αποδειχθεί ποιος γνωρίζει καλύτερα το διάσημο καλεσμένο: ο ίδιος ο διάσημος ή ο fan του;

Το επεισόδιο με την Kim Kardashian είναι το επόμενο που θα προβληθεί κι έτσι ήδη κυκλοφόρησε ένα trailer με στιγμές από το σόου. Σε αυτό το μικρής διάρκειας trailer προβάλλεται και η αμήχανη στιγμή που η ερώτηση αφορά στο βάρος του δαχτυλιδιού των αρραβώνων της Kim Kardashian με τον Kanye West και η διάσημη περσόνα μαντεύει λάθος το βάρος του.

Συγκεκριμένα, όταν ο οικοδεσπότης του σόου, Andy Richter, της ζήτησε να μαντέψει τα καράτια του ογκώδους μονόπετρου, η Kim Kardashian είπε πως είναι 12, ενώ στην πραγματικότητα είναι 15. Ο παρουσιαστής πρόσθεσε χαριτολογώντας ότι έχουν την πληροφορία από τον Kanye, οπότε μπορεί απλά να έβαλε κάτι παραπάνω εκείνος.

Είναι πολλά τα καράτια, Kim. Τι να λέμε;