Ένα πιτσιρίκι ρώτησε την Kim Kardashian αυτό που θα θέλαμε όλοι

Μια ερώτηση που σκεφτόμαστε συχνά όταν πέφτει στο τραπέζι το όνομα Kim Kardashian, ήταν ένα από τα πράγματα που ρώτησε τη σταρ ένα μικρό αγοράκι.

Αφού η Kim Kardashian κυκλοφόρησε το διάσημο πλέον sex tape με τον τότε σύντροφό της, Ray J, ξεκίνησε το δικό της reality και έμελλε να "αλλάξει" την Αμερική.

Σήμερα, με τη φήμη της να μεγαλώνει όλο και περισσότερο, έχει φανατικούς θαυμαστές, αλλά και εξίσου πορωμένους haters. Γιατί; Κυρίως επειδή είναι διάσημη και ζάπλουτη, χωρίς να κάνει φαινομενικά τίποτα.

Αυτά πρέπει να είχε στο μυαλό του και ο μικρός Sid, γιος μιας φίλης της Kim, o οποίος "πήρε συνέντευξη" από τη reality star κάνοντάς της μερικές κομβικές ερωτήσεις. Η ίδια ανέβασε τα βιντεάκια αυτά στο snapchat.

Ο Sid αναρωτιέται λοιπόν γιατί η Kim είναι σε όλα τα περιοδικά, με την ίδια να το παίζει χαζή και να λέει "Δεν ξέρω, μάλλον επειδή μου αρέσουν τα περιοδικά".

 

Για να ρωτήσει λίγο μετά ευθέως "Είσαι διάσημη;", ενώ η Kim είπε ότι δεν της αρέσει να χρησιμοποιεί αυτόν τον όρο.

 

Και φτάνουμε στην ερώτηση κόλαφο "Πώς και είσαι διάσημη Kim Kardashian;". Η απάντηση; "Αυτό είναι κάτι που αναρωτιέμαι ακόμα κι εγώ".

 

Στο τέλος, ο πιτσιρικάς ζήτησε από την Kim Kardashian να κάνει τη μαμά του, την Alison, emoji. Γλυκούλης!

 

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

equalizer

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ