Άβολο βίντεο: Η 4χρονη κόρη της Kim Kardashian βάζει τις φωνές στους paparazzi

H North West έγινε έξαλλη με τους φωτορεπόρτερ.

Όταν είσαι το παιδί ενός celebrity, φαντάζομαι κάποια στιγμή συνηθίζεις στο ότι σε κάθε σου βήμα με ή χωρίς τον διάσημο γονιό σου, καραδοκούν οι paparazzi. Ίσως βέβαια η North West να είναι ακόμα πολύ μικρή για να συνειδητοποιήσει όλα αυτά.

Η κόρη της Κim Kardashian και του Kanye West, πήγε μια βόλτα με τη μαμά της και έτρωγε ένα παγωτό, όταν - επιστρέφοντας στο αυτοκίνητο - οι paparazzi, άρχισαν να τις φωτογραφίζουν. Η μικρή έγινε έξαλλη, άρχισε να φωνάζει "no pictures" αρκετές φορές, και οι φωτογράφοι φυσικά δε σταματούσαν να τραβούν φωτογραφίες, ενώ και η Kim δεν έκανε καμία κίνηση για να ηρεμήσει τη North.

Όσο "γλυκούλι" κι αν είναι στην αρχή, στη συνέχεια όλο αυτό το σκηνικό είναι σχεδόν εξοργιστικό. Όπως και να 'χει πρόκειται για ένα μικρό κορίτσι, και ενώ η μητέρα της δείχνει να απολαμβάνει όλη αυτή τη δημοσιότητα, η North δε δείχνει να περνάει εξίσου καλά. Στην ηλικία των τεσσάρων, βέβαια, μπορεί να μην αναγνωρίζει καν γιατί συμβαίνει όλο αυτό, αλλά όπως και να 'χει θα έπρεπε και η μητέρα, αλλά και οι φωτογράφοι να τη σεβαστούν. Όχι;

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ