CELEBRITIES

Kim Kardashian: Έφτασε η ώρα να γίνει για 4η φορά μαμά

Evan Agostini/Invision/AP

Από ώρα σε ώρα η Kim Kardashian και ο Kanye West θα υποδεχτούν το τέταρτο παιδί τους στον κόσμο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου το παιδί θα είναι και πάλι αγόρι και έρχεται στον κόσο με τη μέθοδο της παρένθετης μητρότητας. Το γεγονός πως ξεκίνησε ο τοκετός της παρένθετης μητέρας που θα φέρει στον κόσμο έναν ακόμα καρπό του έρωτα των Kim Kardashian και Kanye West, έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή της Ellen DeGeneres πριν από λίγες ώρες.

Στην εκπομπή ήταν καλεσμένη η αδερφή της Kim, Kortney και η μητέρα της Kris, ενώ ήταν και η Kim να καθίσει στο πασίγνωστο στούντιο της Ellen. Δεν τα κατάφερε ωστόσο καθώς ήθελε να βρίσκεται στο πλευρό της παρένθετης μητέρας. Η Ellen μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από την έκπληξη που πραγματοποίησε για την γιαγιά Kris Jenner φέρνοντας στο studio μερικά από τα εγγόνια της. «Τελικά την εξέπληξα με ένα ακόμα εγγόνι» σχολίασε η παρουσιάστρια την αντίδραση της Kris Jenner όταν έμαθε το νέο, στέλνοντας ευχές στο ζευγάρι.

 

Η Kim Kardashian αναγκάστηκε να καταφύγει στην παρένθετη μητρότητα για να αποκτήσει και το τρίτο της παιδί, την κόρη της Chicago, αφού στην πρώτη της εγκυμοσύνη με τη North και στη δεύτερη με τον Saint είχε εμφανίσει προεκλαμψία, μία κατάσταση πολύ επικίνδυνη για την ζωή και της μητέρας και των μωρών που κυοφορεί.  Η είδηση πως περιμένει και 4ο παιδί έγινε γνωστή τον Ιανουάριο.

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP