CELEBRITIES

Η Kim Kardashian είχε πάρει ecstasy στο περιβόητο sex tape της. Το Twitter πήρε “φωτιά”

Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Η Kim Kardashian όπως και όλη της η οικογένεια έχουν γίνει διάσημοι σε παγκόσμια εμβέλεια γιατί είναι αυτοί που είναι και ζουν τη ζωή τους μπροστά στις κάμερες. Λένε πράγματα δημόσια, χωρίς να το πολυσκέφτονται -ή μετά από πολλή σκέψη και ακριβή σχεδιασμό, στην πραγματικότητα ποτέ δεν θα μάθουμε- και δίνουν την εντύπωση πώς είναι τουλάχιστον ειλικρινείς. Αυτή την εντύπωση ενισχύει ακόμα περισσότερο η Kim Kardashian στο τελευταίο επεισόδιο του reality show "Keeping up with the Kardashians", όταν παραδέχτηκε πώς είχε πειραματιστεί με τα ναρκωτικά μεταξύ των 20 και των 30 χρόνων της.

Η 38χρονη που πλέον σύμφωνα με δηλώσεις των αδελφών της είναι teetotal, είναι δηλαδή ένα άτομο που απέχει από κάθε αλκοολούχο ποτό, μιλώντας στην 23χρονη αδελφή της, Kendall Jenner, και τον πατέρα των παιδιών της αδερφής της Kourtney, Scott Disick: «Όταν παντρεύτηκα ήμουν υπό την επήρεια ecstasy- στον πρώτο μου γάμο (σ.σ. με τον μουσικό παραγωγό, Damon Thomas). Πήρα ecstasy μία φορά και παντρεύτηκα. Πήρα ξανά, γύρισα sex tape», είπε χαρακτηριστικά η Kim Kardashian με τον Scott Disick να ζητά διευκρινίσεις για το αν εννοούσε ότι είχε πάρει ecstasy όταν γύριζε το διαβόητο video της με τον ράπερ Ray J το 2003.

«Φυσικά. Όλοι το ήξεραν. Το σαγόνι μου έτρεμε όλη την ώρα» είπε η Kim, που τελικά με αυτό το sex tape κατάφερε να γίνει διασημότητα και ακολούθως star της πρώτης γραμμής στον παράξενο κόσμο του Hollywood. H Kim Kardashian ήταν εκείνη την εποχή 23 ετών και δούλευε ως στιλίστρια διασήμων, όπως η Cindy Crawford, η Paris Hilton και η Brandy, η οποία ήταν αδελφή του Ray J και εκείνη που τους σύστησε.

Η δημόσια αυτή παραδοχή της, όπως θα περίμενες ξεσήκωσε ένα κύμα αντιδράσεων στο Twitter με τους περισσότερους χρήστες να τη συγχαίρουν για την ειλικρίνεια και άλλους να την επικρίνουν για όσα λέει χωρίς να τα σκέφτεται καθώς αποτελεί ίνδαλμα τη νέα γενιά.

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Richard Shotwell/Invision/AP