CELEBRITIES

H Kim Cattrall κλείνει τα 63 της χρόνια κι αυτές είναι 10 ατάκες της για να αντλήσεις έμπνευση

Richard Shotwell/Invision/AP

Στο Liverpool πριν από 63 χρόνια γεννήθηκε ένα κορίτσι που κάποτε στο μέλλον θα συμμετείχε σε μία σειρά φαινόμενο που επηρέασε την κουλτούρα της εποχής, ενέπνευσε τις γυναίκες, τις έκανε να μιλούν ξεκάθαρα για τη σεξουαλικότητά τους και να μην ντρέπονται για την αγάπη τους στα παπούτσια και σε όλα τα αντικείμενα - φετίχ της μόδας. Η σειρά ήταν φυσικά το "Sex and the City" και το κορίτσι ήταν η Samantha του, κατά κόσμον η Kim Cattrall.

Διάβασε επίσης: Sex and the City: Επιστρέφει η συνέχεια της σειράς;

Η Βρετανοκαναδή ηθοποιός με την ταραχώδη προσωπική ζωή (έχει κάνει τρεις γάμους, ενώ το όνομά της είχε συνδεθεί και με αυτό του Καναδού πρωθυπουργού Pierre Trudeau, πατέρα του τωρινού πρωθυπουργού, Justin) έχει μία αξιοζήλευτη καριέρα και μία λατρεία για το θέατρο. Η ίδια αποφάσισε να γίνει ηθοποιός όχι αφού είδε κάποια ταινία, αλλά αφού παρακολούθησε μία παράσταση του «Η σημασία του να είναι κανείς σοβαρός» του Όσκαρ Ουάιλντ. Η ίδια έχει ως πρότυπα καριέρας για τα χρόνια που ακολουθούν τη Judi Dench και την Helen Mirren και όπως έχει δηλώσει γι’ αυτό θα αφήσει και τον χρόνο να φανεί στο πρόσωπό της και στις ρυτίδες της. Σήμερα έχει τα 63α της γενέθλια και εμείς βρήκαμε μερικούς λόγους να την αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο. Και όλοι αυτοί οι λόγοι βρίσκονται στα δικά της λόγια.

 

Είμαι trisexual. Θα δοκιμάσω (στα αγγλικά try) τα πάντα από μία φορά.

Είναι το σώμα σου. η ζωή σου. Κάνε αυτό που θες να κάνεις.

Δε νομίζω ότι είμαι ματαιόδοξη. Αλλά μου αρέσει να είμαι καλά φωτισμένη.

 

Όλες οι σχέσεις που ξέρω βασίζονται στο ψέμα και στην αμοιβαία αποδεχτή αυταπάτη.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να είσαι μητέρα. Υπάρχουν πολλοί νεαροί ηθοποιοί στους οποίους λειτουργώ σαν μέντορας και τα ανίψια μου που επίσης χρειάζονται πολύ αγάπη.

Να απολαμβάνεις το να είσαι ο εαυτός σου. Να έχεις τον δικό σου ρυθμό.

 

Συνειδητοποίησα ότι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορώ να κάνω για να δείχνω όμορφη είναι το να φροντίζω τον εαυτό μου, είτε αυτό σημαίνει να του χαρίζω μία συνεδρία μασάζ είτε να κρατάω χαμηλούς τόνους και να μην βγαίνω κάθε μα κάθε βράδυ.

Προτιμώ τους νεαρότερους άνδρες. Κατά κάποιον τρόπο είναι πολύ πιο ανοιχτοί σε μία γυναίκα που είναι δυνατότερη και πιο ανεξάρτητη από εκείνους από ότι κάποιοι άνδρες της ηλικίας μου.

 

Θεωρώ τον εαυτό μου φεμινίστρια που ζει σε μία μεταφεμινιστική εποχή.

Αυτό είναι η ζωή, το να ακολουθείς την καρδιά σου όπου σε οδηγεί. Τουλάχιστον αυτό κάνω εγώ.

Κεντρική φωτογραφία: Richard Shotwell/Invision/AP