CELEBRITIES

Το πιο επικό σχόλιο για τη γέννηση του μωρού της Khloe Kardashian

Δε θα το αρνηθώ. Από τη στιγμή που μαθεύτηκε η «στάση τάρανδος» που έχει κρατήσει ο Tristan Thompson όλο αυτό το διάστημα, είμαστε σαφώς αναστατωμένες. Δεν είναι πράγματα αυτά. Και έξαλλες μας λες και δεν είναι υπερβολή. Θέλεις χαρακτηρισμούς; Δε θα ήθελα να επεκταθώ αλλά τον «στολίσαμε» δεόντως.

Και μέσα στην αναστάτωση η Khloe Kardashian έφερε στον κόσμο το παιδί τους. Τα σχόλια κάτω από κάθε φωτογραφία της εκατοντάδες αλλά ανακαλύψαμε το καλύτερο.

Διαρκής ενημέρωση εδώ στο Ladylike και μία φωτογραφία ήρθε από την Δήμητρα στο chat μας. Απογευματάκι Πέμπτης ήταν και μόλις ανοίγω κάποια γελάκια ακούστηκαν στο κομμωτήριο (είχα πάει για ρίζα, καταλαβαίνεις).

Και βλέπω αυτό και με κοιτάει η κομμώτρια με απορία. Ο λογαριασμός του Μissguided (online κατάστημα ρούχων) πόσταρε την είδηση της γέννησης και το σχόλιο που ακολούθησε ήταν απόλαυση.

 

Σε ελεύθερη μετάφραση: «Να σας ζήσει και συγχαρητήρια αλλά εκείνο το φορεματάκι που έχω παραγγείλει εδώ και μία εβδομάδα ακόμα να ‘ρθει. Να σας ζήσει και πάλι και κάθε καλό εύχομαι αλλά μην το ξεχάσουμε και το φορεματάκι γιατί έχω ένα γάμο και το έχω υπολογίσει.»