CELEBRITIES

Ποια είσαι Jordyn Woods; O Tristan Thompson απάτησε την Khloe με την καλύτερη φίλη της Kylie Jenner

Instagram/Jordynwoods

«Οι απιστίες του Tristan Thompson» θα μπορούσε να τιτλοφορείται κάποιο δερματόδετο βιβλίο, ένα  σύγχρονο ανάλογο των περιπετειών του Δον Ζουάν. Δυστυχώς για την Khloe Kardashian δεν έχουν έτσι τα πράγματα, οι απιστίες του συντρόφου της και πατέρα της κόρης της True, δεν είναι προϊόν μυθοπλασίας αλλά μία μαύρη σελίδα στην κοινή της ζωή μαζί του. Ο Tristan που είχε απιστήσει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της Khloe επανειλλημένα, αυτή τη φορά αποφάσισε να το ξανακάνει και μάλιστα με την καλύτερη φίλη της Kylie Jenner, Jordyn Woods. Αυτό ισχυρίζονται δημοσιεύματα του ξένου Τύπου που μάλιστα υποστηρίζουν ότι η Khloe Kardashian ζήτησε από τον Tristan Thompson να της πει αν την απάτησε με την Jordyn και εκείνος το παραδέχτηκε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του US Weekly η Khloe «τέλειωσε μαζί του οριστικά», ενώ «η οικογένεια Kardashian είναι εξοργισμένη και αηδιασμένη» με την Jordyn που ακόμα δεν έχει σχολιάσει τις φήμες της απιστίας. Σίγουρα τα συναισθήματα τους για τον Tristan δεν απέχουν και πολύ από αυτό το φάσμα μεταξύ θυμού και αηδίας τουλάχιστον μετά και τα νεότερα καμώματά του. Πάντως η Khloe δεν έχει πάψει να ακολουθεί στο Instagram ούτε τον Tristan ούτε την Jordyn. Θα είναι ακόμα ως φαίνεται σε κατάσταση σοκ. Την φίλη της εξακολουθεί να ακολουθεί και η Kylie που σύμφωνα με το E!News βρίσκεται εδώ και μέρες σε πλήρη άρνηση.

Ποια είναι η Jordyn Woods

Η 21χρονη Jordyn εμφανίστηκε πρώτη φορά στον λογαριασμό της Kylie στο Instagram τα Χριστούγεννα του 2013, με ασορτί σκούρα κραγιόν και την ευχή «Καλά Χριστούγεννα από τις γκοθ». Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω των παιδιών του Will Smith και της Jada Pinkett Smith, Willow και Jaden.

View this post on Instagram

MY GIRLS

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

Ανάμεσα στα κοινά τους είναι και το γεγονός ότι οι μητέρες τους, είναι οι manager και των δύο. H μητέρα της Jordyn, Elisabeth Woods, είναι ιδιοκτήτρια της εταιρείας δημοσίων σχέσεων Mixed Media Media.

View this post on Instagram

Triplets

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

 

Η Jordyn και η Kylie συνεργάστηκαν στην δημιουργία της εταιρείας – χρυσωρυχείου της Kylie, Kylie Cosmetics, ενώ όπως αποκάλυψε ο Βενιαμίν της οικογένειας Kardashian-Jenner πέρσι στην Vogue οι δυο τους μοιράζονται και το ίδιο σπίτι.

View this post on Instagram

A post shared by Kylie and Jordyn // fã clube (@jennerandwoods_) on

 

Η Jordyn, που κανονικά εργάζεται ως μοντέλο «με καμπύλες», σχεδιάζει και τα πρώτα της αθλητικά ρούχα με τον τίτλο SECNDNTURE. Έχει υιοθετήσει και ένα σκυλάκι μαζί με την καλή της φίλη, για την Kylie λέμε, ενώ πρόσφατα έκανε διακοπές μαζί της, με τον σύντροφό της Travis Scott και την κόρη τους Stormi. Α και μην ξεχάσω να σου αναφέρω ότι στα γενέθλιά τους πήρε η μία στην άλλη κοσμήματα Cartier και από μία Lamborghini. Κρίμα αλλά όπως φαίνεται το (Best Friends) For Ever, μάλλον δεν θα ισχύσει στην περίπτωσή τους.

 

Επ που πας; Εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Jordynwoods