CELEBRITIES

Britney Spears: 5 ακραίες αποκαλύψεις από την αυτοβιογραφία που ανυπομονούμε να διαβάσουμε

AP Photo/Chris Gardner

The Woman in Me. Αυτός είναι ο τίτλος του memoir της Britney Spears και φυσικά, όπως κάθε celebrity αυτοβιογραφία που θέλει να ξεπουλήσει, είναι γεμάτη με μυστικά από την ερωτική ζωή της τραγουδίστριας. 15 εκατομμύρια τής έδωσε ο εκδοτικός Simon & Schuster για να πει την ιστορία της

 

Ο τίτλος της αυτοβιογραφίας είναι ένα κλείσιμο ματιού στο κομμάτι της I’m Not a Girl, Not Yet a Woman (αν έχεις δει την ταινία Crossroads, πιθανότατα το θυμάσαι κι ως soundtrack). Θα κυκλοφορήσει με εξώφυλλο τη διάσημη τόπλες ασπρομαύρη φωτογραφία του Herb Ritts. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου θα μιλήσει για τη φήμη της, το ταξίδι της πριν και μετά την επιτήρηση/κηδεμονία/αιχμαλωσία/επιτροπεία και τη μητρότητα. Στην πραγματικότητα, θα έχει όλα τα καλά κρυμμένα μυστικά πίσω από την πολυφωτογραφημένη ζωή της.

5 αποκαλύψεις κυκλοφορούν ήδη στο διαδίκτυο και φυσικά μας έπεισαν να αγοράσουμε το βιβλίο (κυκλοφορεί αύριο). Η Britney δίνει στους αναγνώστες της αυτό που πάντα ήθελαν, μια γεύση από την πραγματική ζωή της σε 275 σελίδες. 

Η Britney Spears έκανε έκτρωση 

Ήταν σίγουρη ότι στο μέλλον θα έκανε την οικογένεια της με τον Justin. Η εγκυμοσύνη της ήταν μια έκπληξη που χαροποίησε μόνο την ίδια. Τον αγαπούσε πραγματικά πολύ (δικά της λόγια). Ο Justin Timberlake δεν χάρηκε. Της είπε ότι δεν ήταν έτοιμοι να γίνουν γονείς τόσο νέοι. Εκείνη γράφει ότι αν περνούσε από το χέρι της δεν θα έκανε ποτέ έκτρωση. Αλλά, ο Justin Timberlake τής το έκανε όσο πιο ξεκάθαρο μπορούσε ότι δεν επιθυμούσε να γίνει πατέρας. Στην αυτοβιογραφία της γράφει ότι ήταν από τις πιο οδυνηρές εμπειρίες της ζωής της και ότι ακόμη δεν το έχει ξεπεράσει. Δεν ξέρει ακόμη αν πήρε τη σωστή απόφαση. Την χώρισε με δυο λέξεις που της έστειλε με μήνυμα στο κινητό, δύο χρόνια μετά την έκτρωση

Να σημειωθεί ότι ήταν αμφότεροι 19 ετών εκείνη την εποχή. «Στο τέλος της σχέσης μας ήταν αδιάφορος. Είχε αποφασίσει ότι θα με χρησιμοποιούσε για να προμοτάρει τον δίσκο του (το Cry Me a River την απεικονίζει ως εκείνη που τον παράτησε και του έκανε κομμάτια την καρδιά) κι αυτό μάλλον τον έκανε να αισθάνεται άβολα γύρω μου», σημειώνει για εκείνη την εποχή. Φυσικά ένιωσε ότι την εκμεταλλεύτηκε. Και γράφει ότι κατά τη διάρκεια της τριετούς σχέσης τους ήξερε ότι ο Justin Timberlake την είχε απατήσει. Πολλές φορές.

Ο πατέρας της Britney Spears την αποκαλούσε «χοντρή» και έτσι ξύρισε το κεφάλι της ως αντίδραση

Αισθανόταν παιδί ρομπότ. Έχανε τα κομμάτια του εαυτού της υπό τον έντονο έλεγχο του πατέρα της. Την επηρέασε τόσο πολύ ψυχολογικά αυτή η πίεση που επέστρεψε σε βρεφικό στάδιο. Διάβασε τόσα κακοποιητικά σχόλια στον Τύπο για το σώμα της που ζητούσε βοήθεια από τους δικούς της. Ο πατέρας της την διαβεβαίωνε ότι όλα όσα γράφτηκαν για εκείνη ήταν η πικρή αλήθεια και την αποκαλούσε χοντρή. Της έλεγε καθημερινά ότι έπρεπε να χάσει κιλά. Η πίεση αυτή την τρέλαινε. Έφτασε σε σημείο να ξυρίσει το κεφάλι της ως αντίδραση. Γιατί έτσι την φοβόντουσαν.

Ακόμη και η μητέρα της. «Δεν ήξερα πώς να φροντίσω τον εαυτό μου. Μου πήραν τα παιδιά μου και το έχασα, ξανά και ξάνα. Είμαι πλέον έτοιμη να παραδεχτώ ότι στη δίνη της σοβαρής επιλόχειας κατάθλιψης, της εγκατάλειψης από τον τότε σύζυγό μου, του βασανιστηρίου του αποχωρισμού από τα δύο παιδιά μου, του θανάτου της αγαπημένης μου θείας και του μόνιμου κυνηγητού από τους παπαράτσι το έχασα. Αντέδρασα σα μικρό παιδί» γράφει. 

Να σημειωθεί ότι η Britney Spears είχε μόλις χωρίσει με τον Justin Timberlake και εκείνη τη μέρα που ξύρισε το κεφάλι της είχε πάει στο κομμωτήριο παρακαλώντας την κομμώτρια να αφαιρέσει τις τρέσες της. Εκείνη αρνήθηκε και τότε η Britney ξύρισε το κεφάλι της. Το έκανε ως πράξη εξέγερσης. Για να σταματήσουν όλοι να ασχολούνται με την εμφάνισή της. Βέβαια αυτή η πράξη οδήγησε στην επιτήρηση/κηδεμονία/αιχμαλωσία που έπαιρνε ό,τι φάρμακο της έδιναν, κοιμόταν ό,τι ώρα της έλεγαν, είχε το μήκος μαλλιών που της επέβαλαν και έτρωγε ό,τι τη διέταζαν. Την κακοποίησαν συστηματικά με την κηδεμονία αυτή. 

Ένιωσε ότι η αδελφή της την πρόδωσε 

Η Britney Spears ένιωθε τρομερή μοναξιά. Οι γονείς της ήταν εναντίον της.  Πίστευε ότι μπορούσε να βασιστεί στην αδελφή της. Αλλά, απογοητεύτηκε. Το 2018, ήταν ήδη 10 χρόνια υπό επιτήρηση. Και ζήτησε τη βοήθεια της μικρότερης αδελφής της, Jamie Lynn, όταν βρέθηκε έγκλειστη σε μονάδα ψυχικής υγείας παρά τη θέλησή της. Έστειλε μήνυμα στην αδελφή της εκλιπαρώντας για βοήθεια. Της απάντησε «δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, οπότε απλά αποδέξου το και σταμάτα να παλεύεις». Εκείνη στο μυαλό της πίστευε ότι ο πατέρας της ήθελε να την σκοτώσει. Πιστεύει ότι η αδελφή της διέρρευσε στον Τύπο πολλές ιστορίες για εκείνη, προσβλητικές και εξωφρενικά αναληθείς. Η Britney Spears θα ήθελε μια μέρα να φτιάξει τις σχέσεις της με την αδελφή της. Αλλά, δεν είναι τόσο εύκολο. Η αδελφή της την απειλούσε ότι θα την κάνει να μοιάζει με ηλίθια με ιστορίες που θα διοχέτευε στα tabloids. 

Δεν έκανε ποτέ σκληρά ναρκωτικά και δεν ήταν το party animal που την παρουσίαζαν στα μίντια

Δεν ήταν ποτέ εθισμένη ή αλκοολική. Έπαιρνε πολλά Adderall (φάρμακο που χορηγείται για το ΔΕΠΥ). «Τα χάπια Adderall για μερικές ώρες με έκαναν να αισθάνομαι ότι δεν έχω βαριά κατάθλιψη. Δεν ήμουν ποτέ τόσο εκτός ελέγχου όσο με παρουσίαζαν στα ρεπορτάζ» αναφέρει στο βιβλίο της. Κι επιμένει ότι οι γονείς της έλεγχαν όλη της τη ζωή. Τα πάντα. 

Η Britney Spears και ο Colin Farrell έκαναν πάρα πολύ σεξ μέσα σε δυο εβδομάδες 

Παντού. Όλη την ώρα. Εκείνη το γράφει. Η πριγκίπισσα της ποπ έζησε μεγάλο πάθος με τον Ιρλανδό ηθοποιό μετά το χωρισμό της από τον Justin Timberlake το 2002. Για δύο εβδομάδες το έζησαν.