CELEBRITIES

Khloe Kardashian: Μπήκε στον μήνα της και μας έδειξε τη γυμνή κοιλιά της

Evan Agostini/Invision/AP

Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι πρωτόγνωρη για την Khloe Kardashian που ετοιμάζεται να αυξήσει την διάσημη οικογένειά της κατά ένα ακόμα μέλος. Για να τη γιορτάσει φωτογραφήθηκε με τον σύντροφό της Tristan Thompson και μοιράστηκε ένα απο τα στιγμιότυπα με τους fan της.

«Ξέρω ότι θα μου λείψει πολύ η κοιλιά μου όταν η κόρη μου γεννηθεί, οπότε έπρεπε να καταγράψω αυτή την όμορφη διαδικασία που λέγεται εγκυμοσύνη, ώστε πάντα να μπορώ να γυρίζω πίσω και να βλέπω αυτή την περίοδο. Ευχαριστώ Sasha Samsonova για αυτή την ιδιαίτερη φωτογράφιση. Κι ευχαριστώ την ομάδα μου που με έκανε να νιώσω σαν Θεά» έγραφε μεταξύ άλλων η Khloe Kardashian στην ιστοσελίδα της, όπου έχει δημοσιεύσει την ιδιαίτερη ασπρόμαυρη φωτογράφισή της. Η εγκυμονούσα αδερφή Kardashian μοιράστηκε ενώ έχει ήδη μπει στον μήνα της μία από αυτές τις φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram ενθουσιάζοντας τους fan της.

Mommy and Daddy @sashasamsonova

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

 

Πριν απο λίγες ημέρες είχε αποκαλύψει μία ακόμα φωτογραφία από την ίδια φωτογράφιση, σε μια ολόσωμη πόζα με τα εσώρουχά της και την φουσκωμένη της κοιλίτσα να πρωταγωνιστεί. Αυτο θα είναι το πρώτο παιδί του ζευγαριού και όπως έχει πει αρκετές φορές η μητέρα της θα είναι κοριτσάκι. Ένας ακόμα διάδοχος δηλαδή στην οικογένεια – σύμβολο του girl power για το Hollywood.

@sashasamsonova

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

 

Κεντρική φωτογραφία:Evan Agostini/Invision/AP