CELEBRITIES

Khloe Kardashian: “Δεν φταίει η Jordyn για την διάλυση της οικογένειάς μου”

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Η Khloe Kardashian είναι μια πληγωμένη γυναίκα και στο λέω με μεγάλη βεβαιότητα γιατί το εκφράζει η ίδια δημοσίως. Η 34χρονη βίωσε για μία ακόμα φορά τον εφιάλτη της απιστίας όταν έγινε γνωστό πως ο σύντροφός της και πατέρας της κόρης της, True, την απάτησε με την καλύτερη φίλη της αδερφής της Kylie, την Jordyn Woods. Και ξέρεις πώς είναι η «προδοσία», σε κάνει μία να λες το ένα, μία να λες το άλλο, μία να πονάς, μία να αισθάνεσαι δυνατή, μία να μισείς και μία να αγαπάς, μία να κρυώνεις μία να ζεσταίνεσαι, τρελαίνεσαι εν ολίγοις. Κι αυτή η διαδικασία ισχύει είτε είσαι στην εφηβεία σου και το αγόρι σου φλέρταρε με μία συμμαθήτρια στο φροντιστήριο είτε είσαι 34 και ανήκεις στην ισχυρότερη οικογένεια της showbiz.

Έτσι το έπαθε και η Khloe Kardashian λοιπόν, που την Παρασκευή καθόταν και έβλεπε ένα talk show, στο οποίο ήταν καλεσμένη η νεαρή Jordyn για να μιλήσει για τα συμβάντα που την απομάκρυναν μια για πάντα από την οικογένεια Kardashian. Όπως είπε, ο Tristan την φίλησε ενώ ήταν μεθυσμένη σε ένα πάρτι στο σπίτι του και απολογήθηκε στην Khloe γι’ αυτό. «Ξέρω πως δεν είμαι εγώ η αιτία που ο Tristan και η Khloe δεν είναι μαζί».

Τα ακούει αυτά η 34χρονη, της ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι και γράφει μεταξύ άλλων στο Twitter αποκαλώντας την Jordyn δημοσίως «ψεύτρα»: «ΕΙΣΑΙ ο λόγος που η οικογένεια μου διαλύθηκε. Ο Tristan είναι εξίσου υπεύθυνος αλλά είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Ανεξάρτητα από το τι κάνει σε εμένα, δεν θα το κάνω αυτό στην κόρη μου». Η ίδια μάλιστα τόνισε ότι ο Tristan ότι έχει να πει το λέει ιδιωτικά σε εκείνη και όχι δημόσια σε αντίθεση με την Jordyn που η απόφασή της να δώσει συνέντευξη την έκανε το λιγότερο έξαλλη.  Σοκ στην κοινωνία του Twitter όπως καταλαβαίνεις, που η παρουσιάστρια του Revenge Body που πάντα προωθεί τη γυναικεία δύναμη και αλληλεγγύη και τα υπόλοιπα, έριξε το φταίξιμο στην Jordyn.

 

 

Τα σκέφτηκε ξανά η Khloe, έλαβε υπόψη της και τα σχόλια του κόσμου που έχει τη δύναμη άλλους να ανεβάζει και άλλους να κατεβάζει και μία ημέρα μετά ανασκεύασε. «Αυτή ήταν μια απαίσια εβδομάδα και ξέρω πως όλοι έχουν βαρεθεί να ακούν για όλα αυτά τα πράγματα (όπως και εγώ). Είμαι σε ένα συναισθηματικό τρενάκι του τρόμου και έχω πει πράγματα που δεν θα έπρεπε. Ειλικρινά, για το ότι ο Tristan με απάτησε και με εξεφτέλισε, δεν ήταν τόσο μεγάλο σοκ όσο την πρώτη φορά» ξεκίνησε να γράφει η Khloe, αναφερόμενη στο γεγονός ότι ο Tristan υπήρξε άπιστος από την περίοδο που εκείνη ήταν έγκυος και αποφάσισε τότε να τον συγχωρήσει και να του δώσει δεύτερη ευκαιρία. «Αυτό που ήταν πιο δύσκολο και πιο επώδυνο είναι το ότι πληγώθηκα από κάποια τόσο κοντά μου. Κάποια που αγαπώ και αντιμετωπίζω σαν αδερφή μου. Αλλά η Jordyn δεν φταίει για την διάλυση της οικογένειάς μου. Ήταν λάθος του Tristan. Πρέπει να προχωρήσω τη ζωή μου και να επικεντρωθώ στα θετικά, την οικογένειά μου, την υγεία μου και το όμορφο μωρό μου την True», κατέληξε η Khloe.

Κι όσο για τον Tristan, εκείνος αρχικά αρνήθηκε τις κατηγορίες με ένα tweet το οποίο στην συνέχεια έσβησε. Γιατί όσο και να αρνείσαι την πραγματικότητα αυτή έχει τον τρόπο της να σε βρίσκει.

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP