CELEBRITIES

H Khloe Kardashian έκανε baby shower και η λέξη υπερπαραγωγή είναι λίγη για να περιγράψει τι συνέβη

Instagram/khloekardashian

Σε πολύ λίγες εβδομάδες, η Khloe Kardashian πρόκειται να φέρει στον κόσμο το τρίτο και τελευταίο (για την ώρα) Καρντασιανάκι. Και, όπως είθισται σύμφωνα με τη βαριά παράδοση της Αμερικής, τίμησε το γεγονός της επικείμενης γέννας με ένα σούπερ γκράντε γκλάμορους baby shower.

Το μεγαλοπρεπές γεγονός έλαβε χώρα στο Grand Ballroom του Bel Air Hotel στο Los Angeles το απόγευμα του Σαββάτου που μας πέρασε.

Η Khloe λοιπόν, αλλά και όσοι βρέθηκαν εκεί μαζί της, πρέπει να πέρασαν πάρα πολύ καλά. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται από τις αμέτρητες φωτογραφίες τις οποίες μοίρασε αφειδώς στα social media της δείχνοντας όλο το glam που θα άρμοζε σε ένα τέτοιο event όπως το baby shower του μωρού της. 

Η επέλαση του ροζ.

Πραγματικά κάνε κλικ στο δεξί βελάκι πάνω στη φωτογραφία να δεις τι χαμό έχει κάνει. Γλυκούλα Khloe.

«Ζήσαμε το πιο απίθανο baby shower- νιώσαμε τόση αγάπη! Νιώθω τόσο ευγνώμων που περιβάλλομαι από τόσο όμορφους και υποστηρικτικούς ανθρώπους», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

Πριν από λίγες εβδομάδες η Khloe αποκάλυψε ότι πρόκειται να κάνει κοριτσάκι το οποίο θα είναι και το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της Tristan Thompson.

Στην οικογενειακή φωτογραφία, δεν παρέλειψε να εκφράσει την αγάπη της για την οικογένεια της.

Magical moments with the most magical women! I’ll forever be in love with YOU!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις

 

«Μαγικές στιγμές με τις πιο μαγικές γυναίκες! Θα είμαι για πάντα ερωτευμένη μαζί σας!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που πόζαρε μαζί με την οικογένεια της.  Και μιας που λέμε για αγάπη, η Khloe μαζί με τον πατέρα του παιδιού της Tristan.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις