CELEBRITIES

H Kelly Clarkson σκεφτόταν να αυτοκτονήσει επειδή της επέβαλλαν να αδυνατίσει

Η Kelly Clarkson, κέρδισε το 2002 το American Idol και έκτοτε έκανε μια κάποια σημαντική καριέρα, θα λέγαμε. Σε μια συνέντευξή της όμως με το Attitude, δήλωσε ότι οι πιέσεις που δεχόταν τότε να παραμείνει αδύνατη "για το καλό της καριέρας της", την έκαναν να νιώθει πολύ δυστυχισμένη.

Ήταν μία περίοδος την οποία η τραγουδίστρια χαρακτηρίζει πολύ σκοτεινή: “Όταν ήμουν πάρα πολύ αδύνατη, ήθελα να αυτοκτονήσω. Νόμιζα πως ο μόνος τρόπος να ξεφύγω ήταν να παραιτηθώ. Κατέστρεψα τα γόνατα και τα πόδια μου επειδή το μόνο που έκανα ήταν να φοράω τα ακουστικά μου και να τρέχω. Ήμουν όλη την ώρα στο γυμναστήριο”.

Σήμερα, η Kelly Clarkson έχει δύο παιδιά και καμία εμμονή με το βάρος της. Το 2015, είχε δηλώσει “Δεν ασχολούμαι πια με το βάρος μου, και αυτός μάλλον είναι ένας από τους λόγους που οι άλλοι άνθρωποι έχουν πρόβλημα μ’ αυτό“.

Υπάρχουν κάποιοι που γεννιούνται αδύνατοι και με τέλειο μεταβολισμό. Εγώ δεν ανήκω σε αυτούς. Μακάρι να είχα καλύτερο μεταβολισμό. Πάντα θες κάτι που έχει κάποιος άλλος“, είπε η Kelly στο REDBOOK.

 

Κεντρική φωτογραφία: (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)