CELEBRITIES

Ο Κώστας Σόμμερ και η σύντροφός του παίζουν στην ίδια ταινία με την Keira Knightley και την Helen Mirren

ndp

Μετά τις σπονδυλωτές ταινίες "Paris, Je t' aime", "New York, I love you" και "Rio, Eu te amo", έρχεται η ταινία «Βερολίνο, σ' αγαπώ» να προστεθεί στην κινηματογραφική σειρά για την αγάπη και τις σημαντικότερες πόλεις του κόσμου. Στην ταινία, που σύμφωνα με το Imdb θα ξεκινήσει το ταξίδι της στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου από τη Γερμανία φυσικά, παίζουν μεταξύ άλλων η Keira Knightley, η Helen Mirren, ο Luke Wilson, ο Jim Sturgess, ο Mickey Rourke, η Jenna Dewan και πολλοί ακόμα ηθοποιοί. Το cast της ταινίας συμπληρώνουν και δύο Έλληνες: Ο Κώστας Σόμμερ και η σύντροφός του Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Την είδηση σχολίασε σήμερα στο Πρωινό και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. «Είναι σπονδυλωτή η ταινία, με διάφορες ιστορίες. Σε μία από αυτές τις ιστορίες πρωταγωνιστούν τα παιδιά. Αφορά τις γυναίκες που υπόκεινται κακοποίηση ο ρόλος που θα κάνει η Ναυσικά. Ο Κώστας πήγε εκεί να την πάει και να την αφήσει, θα συμμετάσχει όμως» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

 

Έντεκα σκηνοθέτες από όλο τον κόσμο ένωσαν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν συγκινητικές ιστορίες αγάπης που διαδραματίζονται όλες στο ίδιο σκηνικό, το Βερολίνο. Παρόλο που ο Κώστας Σόμμερ και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δεν εμφανίζονται στο trailer της ταινίας, τα ονόματά τους βρίσκονται κανονικά καταχωρημένα στα credits της ταινίας στο Imdb.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency