CELEBRITIES

Η Katy Perry πόσταρε δημόσια ένα προσωπικό μήνυμα για τον Orlando Bloom και στα σχόλια έγινε το “έλα να δεις”

Richard Shotwell/Invision/AP

Εδώ υπάρχει έρωτας. Υπάρχει επιθυμία. Πάθος. Πόθος. Άραμης. H Katy Perry και ο Orlando Βloom, αφού χώρισαν και τα ξαναβρήκαν, πλέον, μετρούν σχεδόν δυόμιση χρόνια σχέσης. Το καλύτερο; Είναι ακόμα ερωτευμένοι και αυτό βγαίνει προς τα έξω και στα σέξι μηνύματα που στέλνουν ο ένας στον άλλον.

Πριν από τρεις ημέρες, ο Orlando Bloom ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram το τρέιλερ από τη νέα του θεατρική παράσταση Killer Joe. Η Katy Perry έσπευσε να σχολιάσει γράφοντας «Ι need a season pass for that ass» ή ελληνιστί «Θα χρειαστώ εισιτήριο διαρκείας για αυτά τα οπίσθια».

Άχου τη μωρέ.

Δευτερόλεπτα αργότερα, και μάλλον διαπιστώνοντας ότι ήταν πιο εκδηλωτική απ’ όσο θα έπρεπε, προσπάθησε να το μαζέψει γράφοντας «Oops i meant to send that to you privately» ή αλλιώς «Ουπς, αυτό ήθελα να στο στείλω σε προσωπικό μήνυμα».

Από εκείνη τη στιγμή και μετά το κινητό της Katy Perry δεν πρέπει να σταμάτησε να χτυπάει από τις ειδοποιήσεις αφού σηκώθηκε τσουνάμι από τα σχόλια στα οποία την έκαναν και mention.

Ενδεικτικά μόνο σου δείχνουμε αυτό, αλλά αν κάνεις scroll down στο ποστ του Bloom στο Instagram θα δεις χιλιάδες σχόλια με mention στην Katy Perry.

 

Και κάπως έτσι, άθελα της (μάλλον), η Katy έκανε viral τη νέα δουλειά του Orlando.  Έτσι είναι τα σωστά ζευγάρια. Στηρίζουν ο ένας τον άλλον.  Κι ας το κάνουν και με άτσαλο τρόπο μερικές φορές.

 

Kεντρική φωτογραφία: Richard Shotwell/Invision/AP