CELEBRITIES

Η Katy Perry δηλώνει: “Ντρέπομαι που είχα σκεφτεί την αυτοκτονία”

Ναι, έχουμε συνηθίσει τους διάφορους performers μέσα σε φανταχτερά ρούχα, για τις ανάγκες ακόμα πιο φανταχτερών σόου, να ανεβαίνουν στη σκηνή και να μοιάζουν άτρωτοι, δυνατοί, να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του εαυτού τους και των γύρω τους. Καθώς όμως κι αυτοί οι performers είναι απλοί άνθρωποι σαν εσένα κι εμένα, έχουν κι εκείνοι τις πιο δύσκολες και "σκοτεινές" στιγμές τους και αυτό το απέδειξε περίτρανα η Katy Perry.

Πώς; Μ’ έναν σχετικά “ανορθόδοξο” τρόπο, πλην εντελώς ειλικρινή και συγκλονιστικό. Χθες, Παρασκευή, αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα live stream στο κανάλι της στο Youtube, κατά το οποίο συζήτησε με τον ψυχοθεραπευτή, Dr. Siri Sat Nam Singh, για διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων η ερωτική της ζωή, η άστατη σχέση με τους γονείς της, οι δυσκολίες της με το ποτό αλλά και οι αυτοκτονικές σκέψεις που είχε κάνει στο παρελθόν, σύμφωνα με όσα αναφέρει το www.news.com.au.

Στη διάρκεια της συζήτησης, η δημοφιλής τραγουδίστρια δήλωσε μεταξύ άλλων: “Έχω γράψει και τραγούδι γι΄αυτό. Ντρέπομαι που είχα αυτοκτονικές σκέψεις στο παρελθόν, που ένιωθα τόσο πεσμένη και θλιμμένη”. Ενώ, σε άλλο σημείο ανέφερε ότι έκοψε τόσο κοντά τα μαλλιά της γιατί δεν ήθελε “να μοιάζει άλλο στην Katy Perry”.

Υπήρξαν στιγμές που ο  Dr. Siri Sat Nam Singh πρότεινε να κλείσει η κάμερα, επειδή η Perry είχε φορτιστεί πολύ συναισθηματικά κι έκλαιγε, όμως εκείνη δεν το δέχτηκε. “Μπορείς να είσαι καθώς πρέπει ή να αγαπηθείς. Εγώ απλώς θέλω να αγαπηθώ”, είπε.

Επιπλέον, εξήγησε και το λόγο που προέβη σε αυτή την ιδιόμορφη συζήτηση με τον ψυχοθεραπευτή της, λέγοντας: “Το ζητούμενο είναι ο κόσμος να καταλάβει ότι είμαι σαν εκείνους, άρα να πιστέψει ότι μπορεί να κάνει μεγάλα όνειρα που θα πραγματοποιηθούν όπως και τα δικά μου”.

Κεντρική Φωτογραφία: Capitol Records via AP