CELEBRITIES

Κατερίνα Παπουτσάκη: “Μεγάλωσα στις πορείες, στις τοπικές, στη ΓΣΕΕ. Με το ΠΑΣΟΚ, αργότερα με τον ΣΥΡΙΖΑ”

Το κατακόκκινο εξώφυλλο του χριστουγεννιάτικου Down Town κοσμεί η Κατερίνα Παπουτσάκη φορώντας μόνο το μακρύ σακάκι της. Καιρό είχαμε να την δούμε να φωτογραφίζεται με τόσο αποκαλυπτική διάθεση. Αλλά γιορτές είναι, όλοι το ρίχνουμε λίγο παραπάνω έξω. 

Η γοητευτική ηθοποιός παράλληλα με τον sexy εαυτό της- ο οποίος ξεδιπλώθηκε στις φωτογραφίες του Κοσμά Κουμιάνου, έβγαλε και την επαναστάτρια που κρύβει μέσα της. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Πάνο Ζόγκα, όταν ο δημοσιογράφος ανέφερε τη μητέρα της, η Κατερίνα Παπουτσάκη μας έδωσε μια εικόνα από τα παιδικά της χρόνια, καταθέτοντας παράλληλα την ιδεολογική της προέλευση. Ο διάλογος πήγε ως εξής:

– “Μεγάλωσες με μία πολύ δυναμική, σχεδόν απόλυτη μητέρα. Δυο-τρεις φορές έχω φάει μαζί της και είναι κάπως ισοπεδωτική”

– Μα είναι. Μεγάλωσα στις πορείες, στις τοπικές, στη ΓΣΕΕ. Με το ΠΑΣΟΚ, αργότερα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Πέρασα από πολλές φάσεις, αλλά τώρα πραγματικά δεν ξέρω τι να ψηφίσω.

Η Κατερίνα μίλησε μεταξύ άλλων για τον ανταγωνισμό που έχει βιώσει στη δουλειά της, όχι από γυναίκες αλλά από άντρες, για τη σχέση της με τον Παναγιώτη Πιλαφά, την εμπειρία της μητρότητας, την αποτυχία, τον Θεό και τη σχέση της με τα media. Και για άλλα, πολλά.