CELEBRITIES

Η Παπουτσάκη κάνει camping αμακιγιάριστη και μπάνιο topless παρέα με την Ρένεση

Instagram

Ελεύθερο camping μαζί με τον σύζυγό της, καλή παρέα με την συνάδελφό της Κλέλια Ρένεση και μόνο τα απαραίτητα. Αυτά είναι τα συστατικά των καλοκαιρινών διακοπών της Κατερίνας Παπουτσάκη, που αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις της στο Instagram βρίσκεται σε κάποια παραλία της Κρήτης ή της Γαύδου. Η ηθοποιός περνά ημέρες χαλάρωσης με τον σύντροφό της Παναγιώτη Πιλαφά. Το ζευγάρι στις αρχές του Ιούλη βρισκόταν στη Σέριφο, ενώ τις τελευταίες ημέρες πσοτάρει μέρες ξεγνοιασιάς από την Κρήτη.

Free campers @ppilafas #oursummer

A post shared by Katerina Papoutsaki (@katerina_papoutsaki) on

Το απόγευμα της Τετάρτης, η Κλέλια Ρένεση ανέβασε ένα Insta Story, στο οποίο εκείνη και η Κατερίνα Παπουτσάκη ποζάρουν topless πλάι στο κύμα. Εκείνο που δεν γνωρίζουμε ωστόσο είναι κατά πόσο τις δύο κυρίες συνόδευαν οι σύντροφοί τους. Για τον μεν κ. Πιλαφά γνωρίζουμε πως βρίσκεται κάπου εκεί γύρω, ενώ ο τραγουδοποιός Manu Chao εθεάθη στα social media της συντρόφου του κάπου εκεί κατά τα τέλη Ιούνη.

 

Οι τελευταίες αναρτήσεις της Ρένεση είναι από την παραδεισένια Γαύδο, το μικρό νησάκι που υπάγεται στο νομό Χανίων και στην Περιφέρεια Κρήτης, και καθώς είναι νότια της μεγαλνήσου αποτελεί το νοτιότερο ελληνικό και ταυτόχρονα ευρωπαϊκό άκρο. Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες.

 

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!