Η Κατερίνα Καινούργιου το "ζει" στο Monaco με το ανάλογο κοσμοπολίτικο στυλ

Η Κατερίνα Καινούργιου αισθάνεται περιχαρής στην τοποθεσία Monte Carlo.

Έναν προορισμό των ονείρων της είχε την ευκαιρία να δει από κοντά η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια ταξίδεψε στο Monaco όπου δημιούργησε ένα φωτογραφικό άλμπουμ με κομψές εμφανίσεις στο πιο stylish πριγκιπάτο της γης. Η ίδια μάλιστα έδωσε μέσα από το Instagram και το δικό της μήνυμα για την αξία των ταξιδιών που ομολογουμένως είναι ανεκτίμητα.

 

 

«Ταξιδέψτε όσο περισσότερο μπορείτε. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να «αποδράσεις» από ένα ταξίδι; Δημιουργήστε βιώματα, αναμνήσεις, αποφορτιστείτε. Βρείτε την ουσία. Και ένα ταξίδι στο εξωτερικό, είναι ό, τι χρειάζεστε για να εκπληρώσετε τον σκοπό αυτό. Ακομα και μόνοι σας. Δείτε το σαν καθαρτική εμπειρία. Μετά θα είστε έτοιμοι να δείτε την πραγματικότητα με άλλο μάτι». Τάδε έφη Κατερίνα Καινούργιου, φορώντας ένα ολόλευκο μαγιό και μας βρίσκει σύμφωνες.

Dream destination #monaco Ταξιδέψτε όσο περισσότερο μπορείτε ... υπάρχει καλύτερος τρόπος να «αποδράσεις» από ένα ταξίδι; Δημιουργήστε βιώματα, αναμνήσεις, αποφορτιστείτε...βρείτε την ουσία....Και ένα ταξίδι στο εξωτερικό, είναι ό, τι χρειάζεστε για να εκπληρώσετε τον σκοπό αυτό.Ακομα και μόνοι σας...Δείτε το σαν καθαρτική εμπειρία. Μετά θα είστε έτοιμοι να δείτε την πραγματικότητα με άλλο μάτι... #wearetravelgirls #katkengoestomonaco #travelgram #travelgoals swimwear: @shelosttheplot Φιλακια αγάπες μου

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85) on

 

Η ίδια βέβαια δεν ταξίδεψε μόνη της στο Monaco αλλά με τον καλό της φίλο Χάρη Σιανίδη, όπως φάνηκε από την τελευταία φωτογραφία που ανάρτησε.

 

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Katken85

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ