CELEBRITIES

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τον πρώην της Γιώργο Σαμαρά

Πριν από περίπου πέντε χρόνια οι φήμες για νέο ζευγάρι στη showbiz είχαν φουντώσει. Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γιώργος Σαμαράς ήταν μαζί. Οι κοινές φωτογραφίες από τις διακοπές τους στη Μύκονο το επιβεβαίωναν. Το ειδύλλιο κράτησε λίγο και οι σχέσεις τους στη συνέχεια δεν ήταν κάτι παραπάνω από τυπικές. Η παρουσιάστρια έκανε μέσω της εκπομπής της μία αποκάλυψη.

Με αφορμή την είδηση του γάμου του Μιχάλη Σηφάκη και την πιθανότητα κουμπάρος να είναι ο πρώην της Γιώργος Σαμαράς η Κατερίνα είπε πως αν γίνει αυτό δε θα μπορέσει να πάει στο γάμο του.

”Τον Γιώργο εάν τον δω έξω δε μιλάμε. Τον είχα πάρει το καλοκαίρι τον Μιχάλη, να σας εξομολογηθώ  την αλήθεια, και του λέω θέλω μία χάρη. Προσπάθησα αλλά δεν ήθελε ο Γιώργος. Ήθελα να πάρω μία συνέντευξη από τον Σαμαρά. Λέω χρόνια έχουν περάσει, θα θέλει να μου μιλήσει. Για να έχω ένα πολύ δυνατό θέμα, ένας αθλητής που δε μιλάει συχνά. Πήρα τηλέφωνο τον Μιχάλη μου είπε ‘ωραία ιδέα θα του μιλήσω’. Αρνήθηκε ο Γιώργος. Δεν έχω καν τα τηλέφωνά του και δε θα τον έπαιρνα.”