CELEBRITIES

Πέντε φορές που η Κατερίνα Καινούργιου έζησε τον έρωτά της δημόσια

NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Καινούργιου ζει σίγουρα την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της. Η παρουσιάστρια του Open είναι εδώ και μήνες ερωτευμένη με τον Νάσο Αναστασόπουλο, τον άνθρωπο που την έχει κάνει να πιστεύει ξανά στον έρωτα αλλά και στην δημόσια έκφραση του την οποία είχε για καιρό απαρνηθεί.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ερωτευμένη με τον λίγα χρόνια νεαρότερο από εκείνη άνδρα, ο οποίος εργάζεται στον τομέα των οικονομικών και δεν κρύβεται. Η ίδια πριν από λίγο καιρό είχε πει στο περιοδικό People για όλα όσα την κέρδιζαν στον σύντροφό της: «Είναι ένας άντρας που σε πολλά σημεία είναι πολύ πιο ώριμος από εμένα, είναι πολύ ξεχωριστός ως προσωπικότητα και νιώθω ότι καθημερινά τον ερωτεύομαι. Δεν έχει καμία επαφή με τον χώρο όπου κινούμαι εγώ επαγγελματικά κι αυτό ίσως βοήθησε στο να έχουμε μία πιο υγιή σχέση. Σκέψου πως απλά ήξερε ότι είμαι στην τηλεόραση. Ζει μεταξύ Λουξεμβούργου και Λονδίνου. Δεν γνωρίζει τηλεοπτικούς σταρ, παρά μόνο αθλητές και κάποιους τραγουδιστές, όπως ο Νίκος Οικονομόπουλος, που του αρέσουν πολύ τα τραγούδια του. Ζει έξω από τον δικό μας μικρόκοσμο – γιατί μικρόκοσμος θεωρώ ότι είναι. Είναι ένας άντρας που σε μικρή ηλικία έχει μία αξιοζήλευτη καριέρα στο εξωτερικό, ασχολείται με τα οικονομικά, ταξιδεύει πολύ για τη δουλειά του, είναι αυτόνομος και ανεξάρτητος».

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν χορταίνει να ταξιδεύει μαζί του όπου τον καλεί το καθήκον ή όπου μαζί επιλέγουν για ταξίδια αναψυχής, αλλά και να περνά χρόνο εδώ στην Ελλάδα με τον καλό της. Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε την τελευταία κοινή τους δημόσια εμφάνιση στο Κέντρο Αθηνών πριν από λίγες ημέρες. Ο έρωτας προφανής.

NDP Photo Agency

 

NDP Photo Agency

 

Αυτή η φορα ήρθε να προστεθεί σε όλες τις υπόλοιπες που η Κατερίνα Καινούργιου μας έχει δείξει τον έρωτά της για εκείνον, τον Νάσο που ζει μεγάλα διαστήματα μακριά της, στο Instagram. Δες για ποιες μιλάμε παρακάτω.

Ξανά στο Κέντρο Αθηνών

View this post on Instagram

Happy people

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85) on

 

Στην τοποθεσία Λουξεμβούργο

 

Η πρώτη δημόσια ρομαντική στιγμή με φόντο τον Πύργο του Aiffel

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85) on

 

Και η πρώτη selfie σε Insta Story για τα γενέθλιά του.

Instagram/Katken85

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency