CELEBRITIES

Ναταλία Γερμανού για τη διαμάχη της με την Καινούργιου: “Ήταν φάουλ εκ μέρους της”

ndp

Θυμάσαι τότε που η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε στην εκπομπή της μια λίστα με τους ωραιότερους άνδρες της χρονιάς; Στη λίστα αυτή είχαν μπει μέλη της σκηνής της Κ- Pop, της κορεάτικης ποπ δηλαδή, η Κατερίνα και η ομάδα της σχολίασαν αρνητικά σαν να μην υπήρχε αύριο την εμφάνισή τους, και γι' αυτό κατακρίθηκε και όχι μόνο από τους fan του μουσικού αυτού είδους (αρκετοί από τους οποίους πέρασαν στο άλλο άκρο της απόλυτης κακεντρέχειας), αλλά και από τη συνάδελφό της, Ναταλία Γερμανού.

«Μετά από όλο αυτό που έχω υποστεί, συνέχισε να με χτυπάει. Ευχαριστώ Ναταλία μου! Όχι, ευχαριστώ πολύ! Πέρασα ένα πολύ ωραίο σαββατοκύριακο. Εγώ τόσα χρόνια μιλάω μόνο με τα καλύτερα για τη Ναταλία. Δεν ξέρω για ποιο λόγο συμβαίνει όλο αυτό, αν έχει κάτι προσωπικό μαζί μου. Δεν έχω λόγια! Αυτό με τρέλανε, έκανε retweet, όχι στα ίδια σχόλια στους ίδιους που με βρίζανε. Θέλω να το κλείσω. Δεν πειράζει το πολύ πολύ να πάθω κάτι από όλα αυτά που μου εύχονται Ναταλία μου καρκίνο, να πάθει κάτι η οικογένεια μου, δεν πειράζει», είχε πει τότε η Κατερίνα Καινούργιου ενώ στην εκπομπή της προβαλλόταν με ειρωνική διάθεση το super: «Ναταλία… Σε ευχαριστούμε. Βρήκαμε την παρουσιάστρια που κάνει μαθήματα K- pop», και οι συνεργάτες της υποστήριζαν ότι η Ναταλία Γερμανού αποκλείεται να ήξερε το μουσικό φαινόμενο K-pop που έχει κατακτήσει τον κόσμο του διαδικτύου.

Τώρα ήρθε η ώρα της Ναταλίας Γερμανού να απαντήσει για όλα όσα έγιναν και το έκανε μέσα από μία συνέντευξή της στον Αλέξανδρο Πρίφτη και το περιοδικό Down Town Κύπρου. «Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω τσακωθεί με κανέναν! Και το θέμα με την Κατερίνα Καινούργιου δεν ήταν εξαίρεση. Παρεξήγηση ήταν, από μέρους μου. Εγώ ενοχλήθηκα από τα σχόλια της ομάδας της Κατερίνας, σε ό,τι αφορά στο θέμα με τους “ωραιότερους άνδρες του κόσμου”, μέσα στους οποίους ήταν και το κορεάτικο συγκρότημα των BTS. Όσο κι αν δεν με πιστεύουν από την εκπομπή τους, ενημερώνομαι για τη μουσική -αυτή είναι η δουλειά μου- και γνώριζα το συγκρότημα αυτό» ξεκίνησε τη μακροσκελή της απάντηση η Ναταλία Γερμανού.

«Όχι, δεν ξέρω όλα τους τα κομμάτια απ’ έξω, ούτε μόλις ξυπνήσω θα κάνω καφέ και θα ακούσω BTS. Αλλά επειδή μιλάμε για ένα παγκόσμιο φαινόμενο, όφειλα να το γνωρίζω. Είμαι και μουσική παραγωγός. Ενοχλήθηκα από το κοροϊδευτικό σχόλιο που έκαναν για την εμφάνισή τους, το “πώς είναι έτσι αυτός; Σαν κοριτσάκι είναι, γιατί του έβαλαν lip gloss;”. Είμαι ευαίσθητη στο να αποδομούμε ανθρώπους, στο να τους κρίνουμε για το αν είναι θηλυπρεπείς, πιο ευτραφείς, πιο αδύνατοι. Ενοχλούμαι πολύ! Πιάστηκα από εκεί και χαρακτήρισα τα σχόλιά τους απρεπή. Και ήταν απρεπή! Με παρεξήγησε, λοιπόν, η εν λόγω εκπομπή και είχαν ως τίτλο “Δεν θα μας μάθεις εσύ, κυρά μου, ποιοι είναι οι BTS και σιγά μην τους ήξερες!”. Το θέμα είναι να μην κανιβαλίζουμε ανθρώπους.

Προσωπικά, η Κατερίνα παραμένει συμπαθής για μένα, την ξέρω χρόνια, έχουμε συνυπάρξει στο ίδιο κανάλι. Ομολογώ ότι δεν την πήρα τηλέφωνο, δεν έχουμε μιλήσει με την Κατερίνα, δεν ένιωσα αυτή την ανάγκη. Στεναχωρήθηκα, όμως, με τα σχόλιά τους, γιατί ήταν άδικα και άστοχα. Προσπάθησε μετά να μου μεταθέσει το άδικο κύμα επίθεσης που δέχτηκε η Κατερίνα στα social media – που ήταν απόλυτα άδικο. Το παραδέχομαι αυτό. Ίσως υποτίμησε το δυνατό fan club της κορεάτικης pop στην Ελλάδα. Κι είπε περίπου πως “αν αρρωστήσω κι αν πάθω κάτι από αυτά που μου εύχονται οι fans των παιδιών, ελπίζω, Ναταλία, να χαρείς και να κοιμάσαι ήσυχη”. Ήταν φάουλ εκ μέρους της», συνέχισε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και κατέληξε λέγοντας: «Δεν ευθύνομαι εγώ για τα όσα άστοχα είπε και, κυρίως, δεν ευθύνομαι εγώ για την επίθεση που δέχτηκε. Αν κάθε φορά που κάποιος από εμάς δυσαρεστούσε έναν καλλιτέχνη και το fan club του κι έπιαναν όλες οι “κατάρες”, που κατά καιρούς όλοι έχουμε δεχτεί, δε θα ζούσε κανείς μας σήμερα». Πες το ψέματα!

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency