CELEBRITIES

Κατερίνα Καινούργιου: Το σχόλιο του συντρόφου της στη φωτογραφία της προδίδει έρωτα μεγάλο

Instagram/Katken85

Τι κι αν η Κατερίνα Καινούργιου δεν μιλά δημόσια για τη νέα της σχέση και τον σύντροφό της Νάσο Αναστασόπουλο με τον οποίο φέτος προβλέπεται να γυρνά όλη την Ευρώπη; Μερικές φορές τα λόγια δεν χρειάζονται αφού ο έρωτας έχει τον δικό του τρόπο να φανερώνεται χωρίς δηλώσεις και αποκρίσεις. Στην περίπτωση της παρουσιάστριας και του συντρόφου τους, ο έρωτάς τους τρύπωσε στα σχόλια τους στο Instagram.

Η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε μία φωτογραφία της στον λογαριασμό της στο Instagram και ο σύντροφός της με τον οποίο περνούν αρκετά μεγάλα διαστήματα χωριστά αφού μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Αθήνας, Λονδίνου και Λουξεμβούργου έσπευσε να τη σχολιάσει.

 

Τα λόγια στην περίπτωση του έρωτα είναι περιττά όπως είπαμε κι έτσι ο Νάσος αρκέστηκε στα emoji που δείχνουν καρδιές και ένα ξανθό κορίτσι σαν την καλή του. Κι εκείνη απάντησε επίσης με καρδιές.

Instagram/katken85

 

Άλλωστε και το μήνυμα που συνόδευσε την φωτογραφία της μάλλον απευθυνόταν στον σύντροφό της. «Παρεμπιπτόντως, φοράω το χαμόγελο που μου χάρισες…» έγραφε η Κατερίνα. Και είναι διάπλατο αυτό το χαμόγελο.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Katken85