CELEBRITIES

Κατερίνα Καινούργιου: Ο διάλογος με τη Ζαρίφη επιβεβαίωσε τον χωρισμό της

NDP Photo Agency

Ένας διάλογος της Κατερίνας Καινούργιου με την καλεσμένη της στην εκπομπή «Ευτυχείτε», Κατερίνα Ζαρίφη, φάνηκε να επιβεβαιώνει τον χωρισμό της παρουσιάστριας με τον Νάσο Αναστασόπουλο. Χθες η κίνησή της ίδιας και του μέχρι πρότινος αγαπημένου της να ακολουθήσουν ξανά ο ένας τον άλλο στο Instagram σίγουρα προδίδει ότι υπάρχει μεταξύ τους επικοινωνία. Αλλά η σχέση, όπως άφησε να εννοηθεί η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, σίγουρα δεν έχει αποκατασταθεί.

«Πώς αισθάνεσαι Κατερίνα αυτή την εποχή;» τη ρώτησε η Κατερίνα Ζαρίφη και ξεκίνησε ένας διάλογος που θόλωσε τα νερά για την προσωπική ζωή της παρουσιάστριας του «Ευτυχείτε».

Κ.Κ.: Καλά, πώς με βλέπεις; Μια χαρά δεν είμαι;

Κ.Ζ.: Αυτή η μαύρη πέτρα το σκουλαρίκι σου σαν ταφόπλακα είναι, γράφει κανένα όνομα πάνω;

Κ.Κ.: Όχι, μην ακούς τι γράφεται, μη διαβάζεις.

Κ.Ζ.: Δεν γίνεται, αφού γράφεσαι παντού.

Κ.Κ.: Εγώ δεν έχω μιλήσει όμως, που ξέρεις τι γίνεται;

Κ.Ζ.: Μίλα σε έμενα.

Κ.Κ.: Όχι τώρα, μετά.

Το μετά ήρθε γρηγορότερα από ό,τι θα περίμενες και τα πράγματα έγιναν πιο ξεκάθαρα όταν η Κατερίνα Καινούργιου έκανε την ερώτηση στην Κατερίνα Ζαρίφη «Γιατί δεν παντρεύεσαι».«Άντε πάλι, δεν πιστεύω εγώ στον γάμο. Εσύ γιατί δεν παντρεύτηκες;» της αντιγύρισε η παρουσιάστρια με την Κατερίνα Καινούργιου να μην κρατιέται πια και να λέει: «Εμένα… μου τέλειωσε». «Είσαι σίγουρη;» την ρώτησε η συνάδελφός της και εκείνη απάντησε με ένα σκέτο «Μμμ». Τι παραπάνω χρειάζεται άλλωστε;

Πάντως η Κατερίνα Καινούργιου αμέσως άρχισε να κάνει ερωτήσεις στην Κατερίνα Ζαρίφη, που διατηρεί εδώ και 9 χρόνια σχέση με τον σύντροφό της, Γιάννη, για το αν είχαν χωρίσει ποτέ και πώς έγινε η επανασύνδεση. Προσωπικό ή όχι να ήταν το ενδιαφέρον της; Ο χρόνος θα το δείξει.

 

Η είδηση του χωρισμού έγινε γνωστή πριν από λίγες ημέρες, όταν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νάσος Αναστασόπουλος έσβησαν τις κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram και έπαψαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλο.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency