CELEBRITIES

Κατερίνα Καινούργιου: “Κατάλαβα τι εννοούν όταν λένε πώς η ηλικία δεν παίζει ρόλο στις ουσιαστικές σχέσεις”

Instagram/katken85

Το περασμένο καλοκαίρι ήρθε για να αλλάξει τη ζωή της Κατερίνας Καινούργιου για τα καλά. Η παρουσιάστρια του Open TV ερωτεύτηκε τον Νάσο Αναστασόπουλο, έναν κοσμοπολίτη που μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Λονδίνου και Λουξεμβούργου εργαζόμενος στον οικονομικό τομέα, έναν 26χρονο άνδρα που την έκανε να αλλάξει προτεραιότητες στη ζωή. Όπωςε λέει η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά». Και δυναμώνει μέρα με τη μέρα.

«Με τον Νάσο είχαμε γνωριστεί πριν ένα χρόνο μέσα από κοινούς φίλους. Έκτοτε ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα, χωρίς να έχει προκύψει κάτι περισσότερο. Πριν από τρεις μήνες ξαναμιλήσαμε, ήταν στην Ελλάδα και κανονίσαμε να βγούμε. Εξελίχθηκε πολύ γρήγορα όλο αυτό. Για μένα ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ξέρεις, ήμουν πολύ διστακτική, πολύ επιλεκτική, φοβόμουν να βάλω κάποιον στη ζωή μου. Είχα πει ότι αυτή τη περίοδο θα δώσω βάση μόνο στα επαγγελματικά μου. Όμως, με αυτόν τον άνθρωπο δεθήκαμε πολύ γρήγορα», είπε στη Σόνια Καζόνι η παρουσιάστρια που σε λίγο καιρό θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη μέσα από την πρωινή εκπομπή του Open TV, «Ευτυχείτε».

Τι τον κέρδισε σε εκείνη; Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά: «Είναι ένας άντρας που σε πολλά σημεία είναι πολύ πιο ώριμος από εμένα, είναι πολύ ξεχωριστός ως προσωπικότητα και νιώθω ότι καθημερινά τον ερωτεύομαι. Δεν έχει καμία επαφή με το χώρο όπου κινούμαι εγώ επαγγελματικά κι αυτό ίσως βοήθησε στο να έχουμε μια πιο υγιή σχέση. Ξέρουμε πως απά ήξερε ότι είμαι στην τηλεόραση. Ζει μεταξύ Λουξεμβούργου και Λονδίνου. Δεν γνωρίζει τηλεοπτικούς σταρ παρά μόνο αθλητές και κάποιους τραγουδιστές, όπως ο Νίκος Οικονομόπουλος, που του αρέσουν πολύ τα τραγούδια του. Ζει έξω από τον δικό μας μικρόκοσμο-γιατί μικρόκοσμος θεωρώ ότι είναι.Είναι ένας άντρας που σε μικρή ηλικία έχει μια αξιοζήλευτη καριέρα στο εξωτερικό, ασχολείται με τα οικονομικά, ταξιδεύει πολύ για τη δουλειά του, είναι αυτόνομος και ανεξάρτητος». Όσο για τη διαφορά ηλικίας τους, η Κατερίνα Καινούργιου παραδέχτηκε ότι την ξάφνιασε στην αρχή.

«Ποτέ δε μπορούσα να σκεφτώ  ότι θα ήμουν ζευγάρι με κάποιον μικρότερο. Γνωρίζοντάς τον όμως αυτή η διαφορά χάθηκε και κατάλαβα το εννοούν όταν λένε πως η ηλικία δεν παίζει κάνενα ρόλο στις ουσιαστικές σχέσεις» είπε χαρακτηριστικά ενώ για το ενδεχόμενο οικογένειας και την πιθανότητα εκείνος να είναι πολύ νέος για να προχωρήσει στο επόμενο βήμα η παρουσιάστρια σημείωσε: «Είναι πολύ νωρίς για να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Ο σύντροφός μου είναι άνθρωπος με απίστευτη ωριμότητα και ένας άντρα με το Α κεφαλαίο, κάτι που θαυμάζω πολύ. Ο καιρός θα δείξει».

Πάντως το ζευγάρι που στην καθημερινότητα χωρίζει η απόσταση φροντίζει να περνά μαζί όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο. Στο τελευταίο του ταξίδι στην Ελλάδα ο Νάσος συνόδευσε πρόσφατα την Κατερίνα σε βάφτιση του παιδιού φίλων της όπου έγινε νονά και εκείνη μοιράστηκε ένα ερωτευμένο στιγμιότυπό τους από τη δεξίωση που ακολούθησε.

Instagram/katken85

 

Instagram/katken85