CELEBRITIES

Η κίνηση της Κατερίνας Καινούργιου που μάλλον αποδεικνύει ότι χώρισε από τον Νάσο Αναστασόπουλο

ndp

Η Κατερίνα Καινούργιου από το περασμένο καλοκαίρι έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή, ζώντας τον μεγάλο και κοσμοπολίτικο έρωτά της με τον Νάσο Αναστασόπουλο. Την σχέση τους αποκάλυψε το περιοδικό Hello και οι ίδιοι την επισημοποίησαν κάνοντας το ντεμπούτο τους στο Instagram τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε» και ο σύντροφός της ξεκίνησαν και συνέχισαν τη σχέση τους από απόστάση καθώς ο 26χρονος μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Λονδίνου και Λουξεμβούργου, εργαζόμενος στον οικονομικό τομέα. Τα ταξίδια και των δύο πλήθαιναν και το ροζ σύννεφο δεν έδειχνε να ξεφουσκώνει. Μέχρι που κάποιοι παρατηρητικοί είδαν πώς η Κατερίνα και ο Νάσος έκαναν unfollow ο ένας τον άλλο στο Instagram και οι όμορφες κοινές τους φωτογραφίες διαγράφηκαν (ελπίζουμε όχι δια παντώς). Ακόμα και αυτή τη στιγμή το unfollow καλά κρατεί, και ξαφνικά δεν υπάρχουν καρδούλες, δεν υπάρχει χαρά και η Κατερίνα Καινούργιου μάλλον δεν ευτυχεί διόλου.

Παρ’ όλα αυτά πρόσφατο δημοσίευμα της RealLife ανέφερε πώς οι δύο τους είναι μαζί και ευτυχισμένοι και καμία κρίση στην σχέση τους δεν ισχύει. Οι ίδιοι δεν έχουν μιλήσει ακόμα δημόσια και δεν έχουν σχολιάσει όσα λέγονται ή γράφονται. Η Κατερίνα Καινούργιου στα τελευταία της Insta Stories φαίνεται να έχει ξεκινήσει αμέριμνα την ημέρα της, με μόνο της δίλημμα να αφορά μια παρανυχίδα και τίποτα πιο βαρύ. Η ίδια άλλωστε εδώ και καιρό τηρούσε στάση σιωπής για τα προσωπικά της, την οποία «έσπασε» μόνο για να μιλήσει για την ευτυχία της στο πλευρό του Νάσου, και ίσως να επέστρεψε σε αυτή.

«Με τον Νάσο είχαμε γνωριστεί πριν ένα χρόνο μέσα από κοινούς φίλους. Έκτοτε ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα, χωρίς να έχει προκύψει κάτι περισσότερο. Πριν από τρεις μήνες ξαναμιλήσαμε, ήταν στην Ελλάδα και κανονίσαμε να βγούμε. Εξελίχθηκε πολύ γρήγορα όλο αυτό. Για μένα ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ξέρεις, ήμουν πολύ διστακτική, πολύ επιλεκτική, φοβόμουν να βάλω κάποιον στη ζωή μου. Είχα πει ότι αυτή τη περίοδο θα δώσω βάση μόνο στα επαγγελματικά μου. Όμως, με αυτόν τον άνθρωπο δεθήκαμε πολύ γρήγορα», είχε πει στη Σόνια Καζόνι στην πρώτη της συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε σε μια νέα της σχέση μετά από καιρό η παρουσιάστρια. «Ποτέ δε μπορούσα να σκεφτώ ότι θα ήμουν ζευγάρι με κάποιον μικρότερο. Γνωρίζοντάς τον,όμως, αυτή η διαφορά χάθηκε και κατάλαβα το εννοούν όταν λένε πως η ηλικία δεν παίζει κάνενα ρόλο στις ουσιαστικές σχέσεις» τόνιζε η ίδια τότε, ενώ για το ενδεχόμενο οικογένειας μαζί του έλεγε: «Είναι πολύ νωρίς για να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Ο σύντροφός μου είναι άνθρωπος με απίστευτη ωριμότητα και ένας άντρα με το Α κεφαλαίο, κάτι που θαυμάζω πολύ. Ο καιρός θα δείξει».

Ας ελπίσουμε, λοιπόν, ότι ο καιρός θα είναι ευνοϊκός μαζί τους.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency