CELEBRITIES

Η Κατερίνα Καινούργιου φωτογραφίζεται ως νύφη και είναι ίδια η Ελένη Μενεγάκη

NDP Photo Agency

Στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του OK! απόλυτη πρωταγωνίστρια είναι σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Open, που φορά για το ειδικό αφιέρωμα του περιοδικού στον γάμο νυφικά της νέας σεζόν, ποζάρει στο κέντρο του εξωφύλλου εντυπωσιακή, απαστράπτουσσα και ολόιδια η Ελένη Μενεγάκη. Δες το εξώφυλλο και κρίνε και μόνη σου την ομοιότητα.

 

Δες τώρα και μία Ελένη με παρόμοιο χτένισμα, άλλο ρούχο και προσπάθησε να βρεις τις υπόλοιπες διαφορές.

 

Η Κατερίνα Καινούργιου λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της με τον Νάσο Αναστασόπουλο, φωτογραφίζεται σε 10 σελίδες του περιοδικού και παραχωρεί μια εξομολογητική συνέντευξη. Ανάμεσα στα άλλα δηλώνει έτοιμη για ένα πιο ολοκληρωμένο βήμα στην προσωπική της ζωή. «Θέλω να παντρευτώ και να δημιουργήσω μια οικογένεια από έρωτα» λέει χαρακτηριστικά και της το ευχόμαστε.

Για την ιστορία η Κατερίνα Καινούργιου και η Ελένη Μενεγάκη είχαν μια δημόσια κόντρα που ξέσπασε από τον Μάιο του 2017 με αφορμή ρεπορτάζ της εκπομπής της πρώτης για την δεύτερη και το κατεσχεμένο σπίτι του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού. Το αν έχει λυθεί η παρεξήγηση το ξέρουν μόνο οι δυο τους.

Αυτό που ξέρουμε όλοι οι υπόλοιποι, κρίνοντας από το εξώφυλλο του ΟΚ! που κυκλοφορεί σήμερα είναι το πόσο πολύ μοιάζουν εμφανισιακά οι δύο ξανθιές παρουσιάστριες της ελληνικής TV.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency