CELEBRITIES

Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο πλευρό των Λαζόπουλου – Σταρόβα. Οποία έκπληξις

Ιnstagram/katken85

Το «Αλ Τσαντίρι» του Λάκη Λαζόπουλου στήθηκε και χθες στο Open και μεταξύ άλλων χάρισε στο κοινό ένα απολαυστικό σκετς με ήρωες τους «Θεσσαλονικείς» που μάθαμε μέσα από τους «Δέκα μικρούς Μήτσους», δηλαδή τον Λάκη Λαζόπουλο και τον Δημήτρη Σταρόβα που συνήθως βλέπαμε να κάθονται χαλαροί στο μπαλκόνι τους και να πίνουν φραπέ. Αυτή τη φορά δεν ήταν μόνο οι δυο τους στο μπαλκόνι τους. Ανάμεσά τους ήρθε και κάθισε η Κατερίνα Καινούργιου, υποδυόμενη τον εαυτό της.

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε ανάμεσα τους για να λύσει τα οικογενειακά – συναισθηματικά και σεξουαλικά προβλήματα των δύο αγαπητών ηρώων της συμπρωτεύουσας. Η Κατερίνα Καινούργιου άκουσε το «οικογενειακό δράμα» του ήρωα που υποδύεται ο Δημήτρης Σταρόβας, έκανε τα γλυκά μάτια στον ήρωα που υποδύεται ο Λάκης Λαζόπουλος ωστόσο το γράμμα «ρ» στάθηκε εμπόδιο στον έρωτά τους αφού το όνομα του τελευταίου είναι Γρηγόρης Ραραράκης και η Κατερίνα Καινούργιου κόπηκε στην προφορά. Αυτοσαρκασμός σε όλο του το μεγαλείο από την Κατερίνα Καινούργιου, για την προφορά της, για την ενασχόλησή της με την εξωτερική της εμφάνιση (σε κάποιο σημείο δήλωσε μόνη αφού δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με αυτά, ψάχνει όλη μέρα να βρει τι θα φορέσει και πώς θα φτιάξει τα μαλλιά της), αλλά και με το κομμάτι της εκπομπής της που ασχολείται με τα προσωπικά προβλήματα των τηλεθεατών.

Το χιούμορ χοντροκομμένο βέβαια, αφού οι αναφορές στους πάνω άντρες και τους «κάτω» συγκάτοίκους τους ήταν συνεχής, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου – ξανθιά παρουσιάστρια αντιμετωπίστηκε στη σκηνή ως το μυστικό για την σεξουαλική διέγερση των ανδρών, αλλά η ίδια ήταν απολαυστικά απενοχοποιημένη. Και στο τέλος, τραγούδι φυσικά. Αβάντι μαέστρο.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/katken85