CELEBRITIES

Κατερίνα Γερονικολού: Η ατάκα δημοσιογράφου που την έκανε να το βάλει στα πόδια

Η Κατερίνα Γερονικολού είναι η αγαπημένη των δημοσιογράφων αυτή την εποχή. Από τη μία ο ρόλος της ως Λίζα Πετροβασίλη στη θεατρική μεταφορά της ταινίας «Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο» με την υπογραφή του Λάκη Λαζόπουλου κι από την άλλη η σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, δεν θέλει και πολύ να γυαλίζει το μάτι του κοσμικού ρεπόρτερ κάθε φορά που την βλέπει σε δημόσιο χώρο.

Για άλλη μία φορά, άστραψαν οι κάμερες στο διάβα της. Η ηθοποιός παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Μαντάμ Σουσού» στο Κατράκειο θέατρο, παρέα με τον συνάδελφό της Ορέστη Τζιόβα. Εκεί λοιπόν που τα έλεγαν μπροστά στις κάμερες για την παράσταση και τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, η δημοσιογράφος που έκανε τις ερωτήσεις στους ηθοποιούς λέει στην Κατερίνα Γερονικολού: « Σας πάει ο έρωτας. Είστε όμορφη και ανανεωμένη». Να ‘τα μας πάλι.

Η ηθοποιός, η οποία αποφεύγει να μιλάει για τα προσωπικά της, πήρε αγκαζέ τον Ορέστη Τζιόβα και έφυγαν με συνοπτικές διαδικασίες, τερματίζοντας τις δηλώσεις. «Πάμε», είπε, «τον παίρνω και φεύγω», με τον συνάδελφο Ορέστη να συμπληρώνει «δεν έχει να σας πει άλλα προφανώς».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency