CELEBRITIES

Κατερίνα Γερονικολού- Γιάννης Τσιμιτσέλης: Θα συνεργαστούν και στο θέατρο;

ndp

Το ότι η Μιμή Ντενίση ετοιμάζει το δεύτερο μέρος του «Σμύρνη μου Αγαπημένη» για την επόμενη θεατρική σεζόν, σίγουρα κάπου το έχεις ακούσει. Το ότι οι ερωτευμένοι Γιάννης Τσιμιτσέλης και Κατερίνα Γερονικολού θα συμμετέχουν στη διανομή, το έμαθες μάλλον μέσα από το ρεπορτάζ του Άρη Καβατζίκη στο «Πρωινό» ή από εμάς μόλις τώρα. Μάλιστα οι δυο τους δεν θα είναι το μόνο ζευγάρι που η Μιμή Ντενίση θα ήθελε στη σκηνή για το νέο project της, αφού προτίθεται να εντάξει στην παράσταση και τον Δημήτρη Μακαλιά με την Αντιγόνη Ψυχράμη.

 

Τόσο η Κατερίνα Γερονικολού όσο και ο Δημήτρης Μακαλιάς συμμετείχαν και στην αρχική επιτυχία της ακούραστης πρωταγωνίστριας, που παίχτηκε για τρία χρόνια στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος. Το sequel θα καλύπτει την περίοδο της ελληνικής ιστορίας από το 1922 μέχρι και τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο. Επί σκηνής αναμένεται να δούμε ξανά τον Κώστα Βουτσά, ενώ στη νέα μεγάλη θεατρική παραγωγή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρωινού» θα συμμετέχει και η Ζωή Σαπουντζάκη. Στην παράσταση όπως αναφέρθηκε θα συμμετέχει ο Δημήτρης Σταρόβας ενώ πολύ κοντά στο να πει το «ναι» στη Μιμή Ντενίση είναι και ο Κώστας Σπυρόπουλος.

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πάντως, έχουν συνεργαστεί πολλάκις στον κινηματογράφο μέσα από τις ταινίες της σειράς Bachelor, ωστόσο αυτή αν ευοδωθεί θα είναι η πρώτη τους συνεργασία στο θεατρικό σανίδι. Η παράσταση αναμένεται να ανέβει τον ερχόμενο Οκτώβριο – Νοέμβριο στο ίδιο θέατρο με το πρώτο μέρος.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency