CELEBRITIES

Η Κατερίνα Γερονικολού απαντά στον Τάκη Βουγιουκλάκη για το ρόλο της Αλίκης

NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Ορέστης Τζιόβας επιλέχθηκαν από τον Λάκη Λαζόπουλο για τη θεατρική μεταφορά της κινηματογραφικής ταινίας «Χτυποκάρδια στο θρανίο» για τους ρόλους της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Ο Τάκης Βουγιουκλάκης μίλησε στην εκπομπή «Όλα Καλά» και μεταξύ άλλων ανέφερε πως δε γνωρίζει κανέναν από τους δύο ηθοποιούς που θα έχουν τους βασικούς ρόλους. Δημοσιογράφος της εκπομπής επικοινώνησε με την Κατερίνα ώστε να την ενημερώσει για τα λεγόμενα του αδερφού της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

«Δεν ήξερα ότι ο κύριος Βουγιουκλάκης είπε αυτό για εμένα. Είναι η άποψή του και ο καθένας έχει την άποψή του. Εγώ θα δουλέψω πολύ σκληρά για αυτόν το ρόλο, για να αντεπεξέλθω, και θα πάνε όλα καλά. Καλύτερα όμως να μη γίνεται κριτική πριν δούμε τα αποτελέσματα.

Να κρίνουμε αφού δούμε κάτι. Δεν ασχολούμαι με τον ντόρο και το σούσουρο που γίνεται γύρω από αυτό και δε με ενδιαφέρουν. Σίγουρα, αυτός ο ρόλος είναι μια πρόκληση για εμένα και θα κάνω ό,τι μπορώ για να πάει καλά. Για όλους τους ρόλους έχω άγχος, έτσι και γι’ αυτόν. Δεν με επηρεάζουν τα σχόλια όπως αυτό του κυρίου Βουγιουκλάκη.»

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency