CELEBRITIES

Η Γερονικολού έπαιζε στην πρεμιέρα της με το φερμουάρ του φορέματος ανοιχτό από πάνω ως κάτω

NDP Photo Agency

Στο Θέατρο ΗΒΗ, την Τρίτη 13 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Χτυποκάρδια στο θρανίο» σε σκηνοθεσία του Λάκη Λαζόπουλου, με την Κατερίνα Γερονικολού στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Λίζας Πετροβασίλη. Η ημερομηνία ήταν «επίφοβη» όπως καταλαβαίνεις για όσους είναι προληπτικοί και τα ευτράπελα που συνέβησαν αποδόθηκαν κατευθείαν σε αυτή. Η μεγαλύτερη «ατυχία» επί σκηνής συνέβη στην ίδια την πρωταγωνίστρια το φερμουάρ στο φόρεμα της οποίας χάλασε, άνοιξε μέχρι χαμηλά στην μέση της και άφησε την πλάτη της ακάλυπτη για 15 περίπου λεπτά.

 

Η Κατερίνα Γερονικολού διαχειρίστηκε με ψυχραιμία το ατύχημα και συνέχισε να παίζει τη  σκηνή με το ανοιχτό φόρεμα. Ο Νίκος Γαλανός προσπάθησε κάποια στιγμή να διορθώσει το πρόβλημα αλλά δεν τα κατάφερε.

ndp

 

ndp

NDP Photo Agency

 

«Επιλέξαμε να κάνουμε πρεμιέρα Τρίτη και 13, υπήρχε μάλλον κι ένα μάτι από κάτω που δεν ήταν πολύ καλό και στη μέση της παράσταση άνοιξε όλο το φερμουάρ από το πάνω μέρος της πλάτης έως το κάτω μέρος της ράχης κι έπαιζα για 15 λεπτά με ανοιχτό φόρεμα πίσω. Το φόρεμα διχοτομήθηκε. Δεν τέλειωνε και η σκηνή να πάρω κουράγιο. Υπήρχε μια απελπισία, ελπίζω να μην φάνηκε. Ο Νίκος Γαλανός δεν είχε καταλάβει ότι χάλασε το φερμουάρ, νόμισε ότι άνοιξε», είπε στη συνέχεια στις τηλεοπτικές κάμερες η Κατερίνα Γερονικολού. Και όταν τη ρώτησαν αν το «μάτι» ήταν του συντρόφου της Γιάννη Τσιμιτσέλη που την παρακολουθούσε από την πλατεία, εκείνη έδωσε την κατάλληλη απάντηση όπως θα δεις παρακάτω στο video που προβλήθηκε από την πρεμιέρα στην Φωλιά των Κου Κου.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency