CELEBRITIES

Η ενόχληση της Κατερίνας Γερονικολού για τα σχόλια του Γιάννη Παπαμιχαήλ

NDP Photo Agency

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ πρόσφατα είχε χρησιμοποιήσει το Facebook για να εκφράσει την άποψη του σχετικά με την χρήση των ονομάτων των γονιών του στο πλαίσιο της προώθησης θεατρικών παραστάσεων που κάποτε είχαν γίνει μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες από αυτούς. Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Γιάννη Παπαμιχαήλ είχε υπονοήσει ότι κάποιοι κάνουν καριέρα στις πλάτες των γονιών του, ή τουλάχιστον αυτό μετέφερε on camera δημοσιογράφος στην Κατερίνα Γερονικολού, η οποία πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο». Κι εκείνη δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια και την ενόχλησή της.

«Όχι, δεν τα διάβασα. Επίτηδες δεν διαβάζω. Θέλετε να μου πείτε κάτι; Τι εννοείς, ότι είδε την παράσταση ο κύριος Παπαμιχαήλ; Αν όχι, δεν με ενδιαφέρει! Δεν έχω να πω κάτι, νομίζω τα λέει όλα από μόνη της η φράση. Δεν το ήξερα να πω την αλήθεια, έπαθα λίγο σοκ τώρα που μου το είπες αυτό. Έχω μια απάντηση τώρα μέσα μου, αλλά δεν θα την πω», απάντησε η Κατερίνα Γερονικολού, όπως θα δεις στο σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό.

Η ίδια σημείωσε για την επίσημη πρεμιέρα της: «Αυτή ήταν η μοναδική παράσταση που δεν θα ήθελα να παίξω. Γιατί αυτή η παράσταση απευθύνεται στο συναίσθημα και άρα στο κοινό, το αυθεντικό, δηλαδή το κοινό που πληρώνει εισιτήριο και θέλει να έρθει γιατί τον ενδιαφέρει το έργο, και θέλει να ταξιδέψει». Και όταν άρχισε να μιλά για τον σύντροφό της Γιάννη Τσιμιτσέλη και τη μητέρα της, τους ανθρώπους που αγαπά και έχουν μάλιστα πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους, άρχισε να ξαναβρίσκει το χαμόγελό της. «Δεν είχα καλέσει κανέναν από κάτω, μόνο τον Γιάννη, δεν είχα καλέσει φίλους μου, γιατί υπήρχε πολύ ενδιαφέρον ο κόσμος να έρθει και δεν υπήρχαν θέσεις. Η μαμά μου έχει έρθει τρεις φορές να δει την παράσταση. Έχει πει στο θέατρο “Εγώ είμαι η μαμά της Κατερίνας. Θέλω όποτε θέλω να έρχομαι να βλέπω την παράσταση. Με έχει κάνει ρεζίλι”», τόνισε και ενώ προσπάθησε να αποφύγει τις ερωτήσεις για το αν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλά συχνά με τη μητέρα της, τελικά είπε: «Πάντα νιώθεις καλά όταν οι δικοί σου άνθρωποι είναι αγαπημένοι».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency