CELEBRITIES

Κατερίνα Δαλάκα: Όταν δήλωνε στο Ladylike ότι δε θα ξαναμπεί σε reality επιβίωσης

24media

Εδώ και λίγες ημέρες η Κατερίνα Δαλάκα έχει επιστρέψει στο "Survivor" και αγωνίζεται με την ελληνική ομάδα απέναντι στην τουρκική. Η είσοδός της έφερε μια ελαφριά ανάταση για την τηλεθέαση του παιχνιδιού καθώς το περασμένο Σάββατο το "Survivor Ελλάδα-Τουρκία" έκανε στο γενικό σύνολο 18,6% έχοντας απέναντί του το «Πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου, που διατήρησε την πρωτιά στη ζώνη με 23,6%. Τη δεύτερη ημέρα μετά την είσοδό της στο παιχνίδι, το reality επιβίωσης σημείωσε ποσοστά τηλεθέασης 19,6% στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό 18,9%. Η είσοδός της ήταν ένας παράγοντας τηλεοπτικού ενδιαφέροντος. Για την ίδια την αθλήτρια ήταν κάτι μάλλον απρόβλεπτο, αν κρίνουμε από όσα είπε στην συνέντευξή της στο Ladylike, τον περασμένο Δεκέμβριο.

«Είχα αρκετές προτάσεις και για εκπομπές και για να πηγαίνω σε πρεμιέρες και σε οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με την τηλεόραση, αλλά από την στιγμή που εγώ λέω κάτι και όντως ήταν αυτό που έλεγα, ότι εγώ δεν είχα στόχο να γίνω celebrity και να μπω σε αυτόν τον χώρο, αυτό κάνω. O στόχος μου είναι η προπόνηση και το γήπεδο. Αν εγώ κάθομαι να τριγυρνάω στις τηλεοράσεις και στις εκπομπές δε θα έχω χρόνο να αφιερωθώ στο γήπεδο και στο στίβο. Θα με απομακρύνει κάπως από το στόχο μου όλο αυτό. Και επειδή είχαμε και τεράστια έκθεση έξι μήνες, νομίζω ότι είναι αρκετό. Δεν προσπαθώ να κρατήσω τη δημοσιότητά μου μέσω εκπομπών», είχε πει η Κατερίνα Δαλάκα για την περίοδο μετά το τέλος του “Survivor 2”. Τότε πρώην συμπαίκτες της έλεγαν «ναι» στις προτάσεις του ΑΝΤ1 και έμπαιναν δυναμικά στο “Nomads Μαδαγασκάρη”.

«Μου έγινε πρόταση για το “Nomads”, αλλά δε θα μπορούσα να δεχτώ κάτι τέτοιο. Έγινε μια φορά αυτό το παιχνίδι, πήρα την εμπειρία που χρειαζόμουν, από εκεί και πέρα όπως ξαναείπα δεν κυνηγώ ούτε τα λεφτά ούτε τη δημοσιότητα, οπότε θα ήταν πολύ μεγάλο λάθος και το να σκεφτώ να συμμετέχω ξανά σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Δεν ξέρω αργότερα αν έχω καταφέρει να πετύχω τους στόχους μου και γίνει ένα άλλο Survivor όπου θα διαγωνιστούν οι καλύτεροι, όπως έχει ακουστεί, αν θα πάω, αλλά προέχει ο στόχος μου αυτή τη στιγμή και τα όνειρα που έχω βάλει», έλεγε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Δαλάκα. Οι στόχοι όμως, ως φαίνεται, μπήκαν στον πάγο προς το παρόν.

Ρόλο, παρόλο που η ίδια σημείωνε πως δεν ήταν στα ζητούμενά της, έπαιξε η αμοιβή για την είσοδό της. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, βετεράνος κι εκείνη του Survivor είχε πληροφορίες ότι το ποσό ήταν εξαψήφιο και τις μετέφερε στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται». Η Κατερίνα Δαλάκα παραδέχτηκε η ίδια λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για τον Άγιο Δομήνικο: «Σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο γιατί πέρα από τον αθλητισμό, έχουμε και μία ζωή, που πρέπει να εξασφαλίσουμε κάποια πράγματα για να την κάνουμε όσο πιο άνετη γίνεται».

Έτσι είναι αυτά παιδιά άλλα σε νιάζουν τον Δεκέμβριο και άλλα με τη νέα χρονιά. Τι μόνο εμείς θα είμαστε αναποφάσιστες σε αυτή τη ζωή; Η Κατερίνα δεν έχει δικαιώματα στο μια έτσι, μία γιουβέτσι; Πάντως, για την ιστορία οι αδιαπραγμάτευτοι στόχοι στους οποίους αναφερόταν η Κατερίνα Δαλάκα ήταν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου στην Ντόχα το 2019 και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2020 στο Τόκιο.

Κεντρική φωτογραφία: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson