CELEBRITIES

Κατερίνα Δαλάκα: Είναι αυτό το νέο αμόρε της παίκτριας του Survivor;

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

Στη Μύκονο (!!!) βρέθηκε η αθλήτρια του στίβου και φιναλίστ της δεύτερης σεζόν του Survivor, Κατερίνα Δαλάκα. Και ενώ σε γενικές γραμμές η δρομέας έβγαινε «κοριτσοπαρέα» - σε μια εξόρμησή της στην παραλία διακρίναμε και την Βιργινία από το παιχνίδι - μια γνώριμη ανδρική παρουσία εκεί που σκάει το κύμα γέννησε ερωτηματικά. Ο λόγος για το μοντέλο, πρώην μπασκετμπολίστα, μοντέλο και επιχειρηματία Γιώργο Καβακάκη.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους θα δείξει ο χρόνος. Εδώ να σημειώσουμε άλλωστε πως το μοντέλο έχει χρεωθεί ως νέος αγαπητικός και στην Έλλη Παπαγγελή στο παρελθόν κάτι το οποίο η τελευταία έχει διαψεύσει.

Από το μπάσκετ στα… Jumbo

Ο Γιώργος Καβακάκης, φέρεται να είναι ιδιοκτήτης μπαρ στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης, ενώ έχει δουλέψει ως μοντέλο και στο εξωτερικό, συμμετέχοντας μεταξύ άλλων, σε σόου της  Diane von Furstenberg, του Valentino και του Cavalli. Στο παρελθόν διετέλεσε και το πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιας του αρώματος «Str8». Στην Ελλάδα έχει συνεργαστεί με τον σχεδιαστή Μάκη Τσέλιο.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Κι αν όλα τα παραπάνω σου έχουν διαφύγει, τότε σίγουρα θα τον θυμάσαι από το πασχαλινό διαφημιστικό του Jumbo, στο οποίο πρωταγωνιστούσε πλάι στην Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού, Άντζελα Δημητρίου. Για την ακρίβεια, ήταν ο άνδρας τον οποίο προέτρεπε η τραγουδίστρια να χτυπήσει σαν άνδρας. Μια φράση στο τέλος του spot που είχε προκαλέσει σάλο με ορισμένους να θεωρούν πως αποτελεί σεξιστικό και στερεοτυπικό σχόλιο που προτρέπει σε βία εναντίον των γυναικών. 

 

«Δεν είχα καταλάβει πόσο μεγάλες διαστάσεις θα πάρει. Καταλάβαινα το κωμικό στοιχείο από την αρχή. Μάλιστα, είχα και μερικές ατάκες που κόπηκαν. Όπως και να ‘χει, όλη η διαφήμιση ήταν της Άντζελας!» έλεγε τότε με αφορμή φωτογράφησή του για το περιοδικό Downtown. Εκείνος δεν έβρισκε άλλωστε τη φράση «χτύπα σαν άνδρας!» σεξιστική. «Ούτε καν. Είδα όλες τις ακρότητες που γράφτηκαν στο διαδίκτυο. Προσωπικά, δεν έχω ακούσει τίποτα αρνητικό για την παρουσία μου στο διαφημιστικό».

 

Σε άλλα νέα, η Κατερίνα Δαλάκα, είτε βιώνει τις πρώτες ημέρες του έρωτα, είτε όχι, βρίσκεται σε διακοπές μαζί με μια ακόμη συμπαίκτριά της από την δεύτερη ομάδα των Διασήμων. Η τελευταία της φωτογραφία από το απόγευμα της Τετάρτης στο Instagram, είναι μια selfie με την Μελίνα Μεταξά. Σε αυτή μάλιστα, οι δύο γυναίκες εύχονται να γυρίσουν πίσω στον Άγιο Δομίνικο. «Μεγάλη μπουκιά φάε, Κατερίνα…»

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency