CELEBRITIES

Τα πρώτα λόγια της Kate Middleton και του πρίγκιπα William για το μωρό της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry

AP Photo/Rui Vieira

Για ποια έχθρα μου μιλάς; Το χαμόγελο της Kate Middleton και του πρίγκιπα William όταν σε εμφάνισή τους στο Λονδίνο για την έναρξη της King's Cup Regatta ρωτήθηκαν για το μωρό του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle ήταν διάπλατο. Το χιούμορ στα σχόλια τους, διάχυτο. Και η γκάφα του πρίγκιπα William επική.

Παρόλο που στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram συμπεριέλαβαν ένα μικρό μέρος των δηλώσεων τους, στο οποίο ακούγεται ο William να λέει: «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι. Ανυπομονώ να τον δω τις επόμενες ημέρες που θα έχουν ηρεμήσει λίγο. Είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσορίζω τον αδελφό μου στην κοινωνία στέρησης ύπνου, που συνεπάγεται το να είσαι γονιός», λίγο νωρίτερα είχε σχολιάσει: «Ναι έγινα θείος, είναι η δεύτερη φορά για εμένα» και κοιτάζοντας την Kate σημείωσε: «Κι εσύ είσαι θείος». Όπως καταλαβαίνεις εκείνη ξέσπασε σε γέλια και αυτομάτως τον διόρθωσε: «Εγώ σίγουρα θείος δεν είμαι». Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα ανήψι από την αδερφή της Kate Middleton, Pippa, εξού και η δεύτερη φορά.

 

Από την πλευρά της η δούκισσα του Cambridge δήλωσε: «Όπως είπε ο Ουίλιαμ, ανυπομονούμε να τον συναντήσουμε και να μάθουμε ποιο θα είναι το όνομά του. Είναι πραγματικά συναρπαστικό για τους δύο και τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο». Η ίδια έχοντας περάσει αυτή την εμπειρία τρεις φορές σημείωσε: «Αυτές οι πρώτες εβδομάδες είναι πάντα λίγο περίεργες όταν γίνεσαι για πρώτη φορά γονιός οπότε πραγματικά τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο».

Βέβαια το γεγονός ότι ούτε εκείνοι ξέρουν το όνομα του μωρού, ίσως να μη μαρτυρά και τις καλύτερες σχέσεις για τους πρώην «fab 4» της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας. Από την άλλη κι αν το ήξεραν, θα το έλεγαν πιστεύεις;

Μπορεί σήμερα να μη μάθουμε το όνομα του, αλλά είναι πολύ πιθανόν να δούμε για πρώτη φορά τον μικρό Sussex, αφού σύμφωνα με το Associated Press, οι γονείς του θα έχουν την πρώτη τους επίσημη φωτογράφιση με το δύο ημερών αγοράκι.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Rui Vieira