CELEBRITIES

Οι πρώτες φωτογραφίες του πρίγκιπα Louis στο παλάτι είναι ό,τι πιο χαριτωμένο θα δεις σήμερα

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Η Kate Middleton έχει αναλάβει τον ρόλο του επίσημου φωτογράφου για την οικογένειά της και η αλήθεια είναι ότι το κάνει τόσο καλά που σίγουρα όλη η βασιλική οικογένεια θα έχει πει: «χαλάλι το πρωτόκολο». Η 36χρονη έδωσε χθες στη δημοσιότητα τις δύο πρώτες φωτογραφίες της με τον πρίγκιπα Louis που γεννήθηκε πριν από λίγες μέρες στο νοσοκομείο St Mary's στο Λονδίνο και όπως θα δεις έχει κάνει εξαιρετική δουλειά.

«Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge με μεγάλη χαρά μοιράζονται δύο φωτογραφίες με την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis, τις οποίες τράβηξε η δούκισσα στο παλάτι του Kensington. Αυτή η φωτογραφία βγήκε στις 2 Μαΐου, στα 3α γενέθλια της πριγκίπισσας Charlotte.‬ Ο δούκας και η δούκισσα θέλουν να ευχαριστήσουν τους πολίτες για τις θερμές ευχές τους τόσο για τη γέννηση του πρίγκιπα Louis, όσο και για τα γενέθλια της πριγκίπισσας Charlotte» έγραφε η ανακοίνωση του ζευγαριού που συνόδευε τις δύο φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα social media του παλατιού. Στην πρώτη όπως θα δεις η μικρή πριγκίπισσα έχει προσαρμοστεί πλήρως και με θέρμη στα καθήκοντά της ως μεγάλη αδερφή του Louis.

 

Στην δεύτερη που όπως αναφέρεται στο αντίστοιχο σχόλιο που τη συνοδεύει βγήκε στις 26 Απριλίου ο τριών ημερών Louis, ξύπνιος αυτή τη φορά περιεργάζεται με το βλέμμα του το νέο του σπίτι, το παλάτι του Kensington.

 

Οι φωτογραφίες της 36χρονης μοιάζουν ιδιαίτερα με εκείνες που είχε τραβήξει μετά τη γέννηση της Charlotte που επίσης κούρνιαζε νεογέννητη στην αγκαλιά του πρωτότοκου της οικογένειας πρίγκιπα George.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Kirsty Wigglesworth