CELEBRITIES

Μόλις αποκαλύφθηκε το πιο σκληρά εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας για το 2018

Yui Mok/PA via AP

Μπορεί η Meghan Markle και η Kate Middleton να ήταν πέρσι οι απόλυτες πρωταγωνίστριες της βασιλικής οικογένειας σε ό,τι αφορά τον Τύπο και τα πρωτοσέλιδά του, ωστόσο ένα άλλο μέλος της είναι αυτό που χρίστηκε «βασίλισσα της σκληρής δουλειάς» για το 2018. Η κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ, η πριγκίπισσα Άννα πήρε τον τίτλο του πιο busy γαλαζοαίματου, αφού παρέστη σε 447 εκδηλώσεις στην χώρα της και 71 ακόμα στο εξωτερικό.

Gareth Fuller/Pool via AP

Gareth Fuller/Pool via AP

Η πριγκίπισσα Άννα πήρε τον τίτλο του πιο σκληρά εργαζόμενου μέλους της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, στη λίστα που συνέταξε ο Tim O’ Donovan για τους Times. Η λίστα του δίνεται στη δημοσιότητα στις αρχές κάθε έτους εδώ και 29 χρόνια. Για να καταλάβεις το μέγεθος των υποχρεώσεων που ανέλαβε πέρσι η πριγκίπισσα Άννα, οι εκδηλώσεις στις οποίες παρευρέθηκε ήταν περισσότερες από το άθροισμα των εκδηλώσεων στις οποίες έδωσαν το ”παρών” ο πρίγκιπας William (150 στο εσωτερικό και 70 στο εξωτερικό της χώρας) η Kate Middleton και ο πρίγκιπας Harry (108 στο εσωτερικό και 85 στο εξωτερικό) μαζί.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Kate Middleton βρέθηκε στην τελευταία θέση της λίστας αφού πέρασε πολλούς μήνες του 2018 σε άδεια μητρότητας, καθώς έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, τον πρίγκιπα Louis. H Meghan ήταν επίσης στις τελευταίες θέσεις της λίστας κατά τη διάρκεια του πρώτου της χρόνου ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, αφού ξεκίνησε να αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα μετά τον γάμο της τον Μάιο.

Ο πρίγκιπας Κάρολος βρέθηκε στη δεύτερη θέση της λίστας πραγματοποιώντας 374 εμφανίσεις στην Βρετανία και 172 ακόμα στο εξωτερικό και ακολούθησαν τα αδέρφια του πρίγκιπας  Edward (463 εκδηλώσεις) και Andrew (394 εκδηλώσεις). Η ίδια η βασίλισσα μπορεί να σταμάτησε τα ταξίδια στο εξωτερικό αλλά έδωσε το ”παρών” σε 283 εκδηλώσεις στην Αγγλία κατά τη διάρκεια του έτους.

Κεντρική φωτογραφία: Yui Mok/PA via AP