CELEBRITIES

Η Kate Middleton υιοθέτησε τον χαιρετισμό της πριγκίπισσας Charlotte

Liam McBurney/PA via AP

Η πριγκίπισσα Charlotte είναι η μεγάλη λατρεία της Βρετανίας. Μπορεί η Meghan Markle να μπήκε στη λίστα τους αλλά δεν κατάφερε να βγάλει την Charlotte από την πρώτη θέση. Κάθε της εμφάνιση είναι και μία ευκαιρία για να αποθεωθεί. Οι κινήσεις της και ο τρόπος που «χειρίζεται» τον κόσμο και τους φωτογράφους.

Κοινωνική και επικοινωνιακή χωρίς να χάνει την παιδικότητά της. Η επαφή που έχει καταφέρει να έχει με όσους τη συναντούν, έστω και από μακριά, είναι ιδιαίτερη. Το σήμα κατατεθέν της είναι μία πολύ συγκεκριμένη κίνηση που κάνει μονάχα εκείνη, τουλάχιστον έτσι ήταν μέχρι να την κοπιάρει η μαμά της. Η Charlotte έχει κατοχυρώσει την πατέντα και η Kate Middleton έχει το δικαίωμα να την αντιγράψει.

 

Η Δούκισσα του Cambridge επισκέφθηκε πριν από μερικές μέρες το Foundling Museum στο Λονδίνο, στα πλαίσια προγραμματισμένης εμφάνισής της.

Βγήκε από το αυτοκίνητο, έκανε μερικά βήματα, χειραψίες και χαμόγελα. Φτάνοντας στα σκαλιά του μουσείου, γύρισε και χαιρέτησε το πλήθος, πριν μπει μέσα. Το βίντεο που δείχνει τη συγκεκριμένη κίνηση ανέβασε στο Twitter της η Danielle Stacey, βασιλική ανταποκρίτρια του Yahoo U.K.

Αυτή η κίνηση έχει ονομαστεί ”turn & wave” και είναι η χαρακτηριστική κίνηση της λατρεμένης Charlotte. Λίγο πριν αποχωρήσεις από το συγκεντρωμένο πλήθος, γυρίζεις και χαιρετάς για μία ακόμα φορά. Τους σκλαβώνεις ή δεν τους σκλαβώνεις;

Για πρώτη φορά είδαμε την ”turn & wave” κίνηση της Charlotte όταν μαζί με τον αδερφό της και τον πατέρα της πήγαν St Mary’s Hospital για να δουν τον νεογέννητο Louis.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Η κίνηση επαναλήφθηκε στο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας και είχε ξανά τεράστια επιτυχία.

Toby Melville, Pool via AP

Toby Melville, Pool via AP

Steve Parsons/Pool via AP

Steve Parsons/Pool via AP

Στο γάμο της Meghan Markle και του πρίγκιπα William τα έδωσε όλα.

Embed from Getty Images

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: Liam McBurney/PA via AP