CELEBRITIES

Γιατί η Meghan Markle πρέπει να περπατά πάντα πίσω από την Kate Middleton

AP Photo/Tim Ireland

Πίστεψες πως πέρασε τη βέρα κι όλα τελείωσαν; Η Meghan Markle έχει πολύ δρόμο μπροστά της μέχρι να συνηθίσει να ζει ως μέλος βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας. Οι κανόνες που σπάει πολλοί όμως το πρωτόκολλο δεν μπορεί να καταργηθεί από τη μία στιγμή στην άλλη. Πρέπει να υπακούσει και να προσαρμοστεί. Ένας από τους απαράβατους κανόνες που όλοι οφείλουν να σεβαστούν είναι απόλυτα συνυφασμένος με τη βασίλισσα Ελισάβετ. Κανένας, ούτε καν ο σύζυγός της, δεν επιτρέπεται να περπατά μπροστά της. Ο Donald Trump ήταν ο μοναδικός που το έκανε κατά την επίσκεψή του στη Βρετανία τον περασμένο Ιούλιο.

AP Photo/Frank Augstein

AP Photo/Frank Augstein

Αυτό το έχει εμπεδώσει. Θα ήταν από τα πρώτα μαθήματα που θα διδάχθηκε μόλις έγινε η επισημοποίηση της σχέσης της με τον πρίγκιπα Harry. Δεν είναι όμως μόνο η Ελισάβετ που δείχνει πλάτη. Η Meghan είναι υποχρεωμένη να στέκεται πάντα πίσω από την Kate Middleton. Οι συνυφάδες μπορεί να κάνουν παρέα αλλά στις επίσημες εμφανίσεις τους οι τύποι κρατούνται.

Ο λόγος πολύ απλός. Η Κate είναι η μελλοντική βασίλισσα επομένως σε ένδειξη σεβασμού η Meghan πρέπει να στέκεται ένα βήμα πίσω της και ποτέ να έχει προβάδισμα.

AP Photo/Matt Dunham

AP Photo/Matt Dunham

Simon Dawson/Pool Photo via AP

Simon Dawson/Pool Photo via AP

Ο βασιλικός κανόνας της πομπής ισχύει και για τον πρίγκιπα Κάρολο και την Κάμιλλα καθώς και για τον πρίγκιπα William. H Μeghan ακόμα και σε ιδιωτικές περιστάσεις πρέπει να υποκλίνεται στην Kate.

Paul Grover/Pool Photo via AP

Paul Grover/Pool Photo via AP

AP Photo/Alastair Grant

AP Photo/Alastair Grant

Ο Γκραντ Χάρολντ, οικονόμος του Harry όταν εργαζόταν για τον πατέρα του ανέφερε για την Meghan: «Το πρόβλημα είναι πως πρέπει να θυμάται ότι ως μέλος της βασιλικής οικογένειας την εκπροσωπεί. Συνεπώς πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλη πίεση για να διασφαλιστεί ότι η Meghan κάνει το σωστό, γιατί το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε η ίδια είναι να κάνει κάτι λάθος ή να υποπέσει σε κάποιο σφάλμα με αποτέλεσμα η ίδια να γίνει πρωτοσέλιδο, γεγονός δυσάρεστο για την ίδια και τη βασιλική οικογένεια».

 

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Tim Ireland